ATATÜRK İLKÖĞRETİM EL EMEĞİNİ SERGİLEDİ

ATATÜRK İLKÖĞRETİM EL EMEĞİNİ SERGİLEDİ

Atatürk İlköğretim Okulu?nda 4., 5., 6., 7., 8., sınıf öğrencileri, öğretmenlerinin nezaretinde yıl boyunca yaptıkları resim çalışmalarını sergiye açtı. 3 gün açık kalacak serginin açılışını, Vali Yardımcısı Yusuf Karacaev izci öğrencilerle birlikte yaptı

DİĞER OKULLARA ÖRNEK OLACAK

Sergiye Kırıkkale Vali Yardımcısı Yusuf Karacaev, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Koşan, Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Kılıç, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Vali Yardımcısı Karacaev, yapılan suluboya çalışmalarının çok harika olduğunu, yapan öğrencilerin başarılı olduğunu ifade etti. Karacaev, ?Bu öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum.  Güzel çalışmalara imza atmışlar. Diğer okullara da örnek olabilir. Başarılarının devamını dilerim? dedi.

 

1 ÇALIŞMA İZMİR?DEN ÖDÜL ALDI

Öğrenciler yaptıkları sulu boya, pastel, minyatür, sanat eseri ve 3 boyutlu çalışmalar 3 gün okul bahçesinde sergilenecek. 500?e yakın çalışmanın olduğu sergi ilk günden yoğun ilgi ile karşılandı. Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Tülay Fidan, Mehtap Kesici, Hatice Genç öğrencilere çeşitli çalışmalar yaptırarak sergiyi hazırladılar. Yıl boyunca öğrencilerin yaptıkları resim çalışmaları sergide hazır bulunuyor.

 

GELENEKSEL HALE GELECEK

Resim Öğretmeni Hatice Genç öğrencilerinin kendi yaşadıklarını ve öğrencilerin sosyal aktivite de bulunmaları için böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti. Genç ayrıca İzmir Yamanlar Kolejinin düzenlediği bir yarışmada ?Konfüçyüs?ün sözünü içeren Kaligrafi dalındaki tablonun sponsor ödülüne layık görüldüğünü söyledi. Genç bu türlü etkinliklerini çoğalacağını ve resim sergisinin geleneksel hale getireceklerini kaydetti.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı