ATATÜRK BULVARI ŞEHRİN KİMLİĞİ OLACAK

ATATÜRK BULVARI ŞEHRİN KİMLİĞİ OLACAK

Kırıkkale Belediyesi Şehrimin Kimliği projesi Atatürk Bulvarı kolu dün Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapılan toplantı ile mahalle sakinlerine anlatıldı. Toplantıda Atatürk Bulvarı?nda yapılacak yenilikler slayt gösterisi halinde gösterildi.

TAŞHAN YAPILACAK
Belediye Meclisi Toplantı salonunda yapılan toplantı Mimar Eda Gökçe Toprak mahalle sakinlerine dışcepe düzenlemesi hakkında slayt eşliğinde bilgiler verdi. Mahalle sakinlerine verilen bilgilerden sonra bir konuşma yapan Başkan Korkmaz, Atatürk Bulvarını cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi. Üç yıldır Atatürk Bulvarına yapılacak proje üzerinde çalışmalar yapıldığını ifade eden Korkmaz, ?Yapılan projelerde bize zorluk çıkarmayan tek yer. Bu yönden dolayı mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Yapılacak projenin içerisinde birçok hizmet var. Bunlardan bir tanesi taşhan projesi. Birtanesi ise fırınlı camii?yi evlerden kurtarmak için taksi durağının olduğu yere doğru kaydıracağız? diye konuştu.
 
TİCARET?TE GELİŞECEK
Korkmaz, ?Bu projemiz haziran ayında bitmesi bekleniyor. Projemiz bittiği zaman Atatürk Bulvarı tam anlamıyla bir cazibe merkezi haline gelecek. Proje bittiği zaman bulvar sadece görünüşüyle güzelleşmeyecek. Yapılacak hizmetlerle bulvarımızda ticaret sektörü de gelişmiş olacak. Yaz aylarında gençlerimizin ve ailelerimizin zaman geçireceği bir yer haline gelecek. Kış aylarında da bulvarımız vatandaşlarımızın gidebileceği bir yer haline gelecek? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ