Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini yok edemeyecekler

Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini yok edemeyecekler

CUMHURİYETİMİZ UNUTTURULMAK İSTENİYOR

Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini yok edemeyecekler

CHP Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık AKP´nin 15 yıllık iktidarın da Atatürk Cumhuriyet ve kazanımlarının yok edilmeye çalışıldığını belirterek ?Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini yok edemeyecekler? dedi.

CUMHURİYETİMİZ UNUTTURULMAK İSTENİYOR

İlçe Başkanı Yücel Kızık yazılı açıklamasında ?Milli gün ve değerlerimizle her fırsatta hesaplaşan, başta Laiklik olmak üzere Atatürk İlke ve Devrimlerini yavaş yavaş unutturmaya çalışan zihniyet, tek adamlık hırsı ve diktasıyla, başkanlık sistemi üzerinden tek kişinin yönetimini tartıştırarak, Cumhuriyet rejimini hedef almaktadır? dedi.

HER GÜN ŞEHİT CENAZELERİ GELİYOR

Kızık açıklamasında şu ifadelere yer verdi ?Hemen hemen her gün şehit cenaze törenlerinin düzenlendiği ve haberlerinin sıradanlaştırıldığı toplumun kutuplaştırıldığı, baskı, otorite ve terörün tavan yaptığı, tek bir muhalif sese bile tahammülün kalmadığı ülkenin birincil sorunu Cumhuriyet rejimi parlamenter sistem midir??

KORKU SALINARAK İNSANLAR ESİR ALINIYOR

?Şehir merkezlerin de bombaların patladığı. Korkunun insanları esir aldığı ve son olarak darbenin eşiğine kadar geldiği ve tüm yurtta OHAL´in ilan edildiği, her gün yeni yeni mağdurlar ve mağduriyetlerin yaratıldığı ve yaşatıldığı ülkemin birincil sorunu Cumhuriyet rejimi parlamenter sistem midir??

AKP HÜKÜMETİ EKONOMİYİ KÖTÜ YÖNETİYOR

Ekonomi dar boğazda, işçinin, memurun, emeklinin işsizlik, açlık yaşadığı, borcunu borçla çevirdiği, esnafın siftahsız kepenk kapattığı, üreticinin alın terini karşılığını alamadığı ürünü dalında ya da tarlada bıraktığı ülkemin birincil sorunu Cumhuriyet rejimi Parlamenter sistem midir?

SINIRLARIMIZ MÜLTECİLERİN AKININA UĞRADI

?3 milyon mültecinin akınına uğrayan sınırları ateş çemberine dönen, dost müttefik demeden sorun yaşamadığı tek bir komşusu kalmayan Ülkemin birincil sorunu Cumhuriyet rejimi Parlamenter sistem midir? Elbette değildir. Bu ülkenin birinci sorunu, iktidarın yanlış yöntem ve tarzıyla yürüttüğü politikalardan kaynaklı yönetim sorunudur. Atatürk´e, Cumhuriyete ve Değerlerine güçlerin birliğine değil, güçlerin ayrılığına inanan herkes parlamenter demokratik sistemi savunmaktadır. Savunmalıdır da.?

İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ TABLO SORUMLULUĞUMUZU ARTTIRIYOR

?İçinde bulunduğumuz tablo sorumluluğumuzu daha da artırmaktadır. İnsanımızın bugünkü elde ettiği hakları Cumhuriyet yönetimine borçlu olduğu gerçeğinden hareketle Kayıtsız şartsız egemenliğimizi sağlayan, Atatürk´ün kurduğu çağdaş, demokratik ve Laik Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak asli görevimizdir.?



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı