Atatürk devrim ve ilkeleri yok edilmek isteniyor

Atatürk devrim ve ilkeleri yok edilmek isteniyor

YENİ BAŞKAN, ÖZDER...

Atatürk devrim ve ilkeleri yok edilmek isteniyor

ADD Kırıkkale Şube Başkanı Asuman Özder, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün devrim ve ilkelerinin silinmek istendiğini söyledi. 11. Olağan kongre sonucunda yeni yönetim arasında görev dağılımı yapıldı. Özder, şube başkanlığına seçildi.

11. OLAĞAN KONGRE 

Atatürkçü Düşünce Derneği 11. Olağan Kongresi geçtiğimiz hafta sonunda yapıldı. Kongrede yeni yönetim, seçimde en çok oyu alan Asuman Özder ve yeni yönetimi belirlendi. 7 kişilik yeni yönetim ilk toplantısında görev dağılımı yapıldı. 7 kişilik yeni yönetim arasında yapılan görev dağılımına göre Asuman Özder Şube Başkanı, Bedirhan Kutluca Başkan Yardımcısı, Nizafettin Yavuz Sayman, Meliha Çamlıbel Yazman, Cengiz Uysal, Yakup Sevinç ve Av. Uğur Yaşar Uygur üye olarak belirlendi.

ATATÜRK´ÜN İLKELERİ YOK EDİLMEK İSTENİYOR

Görev dağılımı sonrasında bir açıklama yapan Asuman Özder, öncelikle Atatürkçü Düşünce Derneğinin adına yakışır bir konuma getirilerek tüm Atatürkçülerin gelip gideceği bir dernek olacaklarını söyledi. Özellikle son zamanlarda Atatürk Devrim ve ilkelerine karşı bir saldırı olduğunu belirten Özder buna asla izin vermeyeceklerini söyledi. Cumhuriyeti kuran büyük önden Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği yolda işaret ettiği hedefe ulaşmak için onun devrim ve ilkelerini kendilerine rehber edineceklerini kaydetti.

GAZETEMİZE NEZAKET ZİYARETİ

Atatürkçü Düşünce Derneği yeni yönetimi gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Şube Başkanı Asuman Özder ikinci başkan Bedirhan Kutluca ve sayman Nizafettin Yavuz, Yazı İşleri Müdürümüz Murat Karadağ´a teşekkürlerini ileterek, ADD´nin Kırıkkale´de örnek bir dernek olması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söylediler. Yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri içinde Atatürk sevgisi olan, kendini Atatürkçü olarak gören herkesi derneğe üye olmaya çağırdılar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız