Atatürk bayrağımızda, ülkümüzde yaşıyor

Atatürk bayrağımızda, ülkümüzde yaşıyor

DEĞERİ HER BADİREDE DAHA İYİ ANLAŞILIYOR

Atatürk bayrağımızda, ülkümüzde yaşıyor

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Erdal Baloğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikal etmesinin 79. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Atatürk´ün, Türkiye Cumhuriyeti´nin ortak ve tarihi bir değeri olduğunu belirterek; "Atatürk, Cumhuriyetimizde, bağımsızlığımızda, bayrağımızda, ülkümüzde her daim bizimle yaşıyor" dedi.

DEĞERİ HER BADİREDE DAHA İYİ ANLAŞILIYOR

Baloğlu yayınladığı mesajında,? Çanakkale´nin askeri dehası, bin yıllık büyük Türk Devletinin devamlılığı ve bir milletin varoluş destanı olan milli mücadelenin lideri, Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk´ü idrak ettiğimiz bu günlerde anlamaya, benimsemeye, özümsemeye her zamankinden daha da fazla ihtiyaç hissediyoruz. Ortaya koyduğu fikir ve idealler, ülkemizin yaşadığı her badirede daha iyi anlaşılmakla beraber bizlere de ilham kaynağı olmaya devam etmektedir."

TÜRKİYE´NİN BAĞIMSIZLIĞI ÜLKÜSÜNÜ BENİMSETMİŞTİR

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, saygın bir lider ve komutan olarak, ecdat yadigârı vatan topraklarının savunulmasında, milletimizin istiklale kavuşma mücadelesinde önderlik yapmıştır. Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renklerini kaynaştırarak inşa eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizi ortak bir ideal etrafında birleştirmeyi başararak aziz milletimize, Türkiye´nin bağımsızlığı ülküsünü benimsetmiştir.

BÜYÜK BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİDİR

?Tüm devlet ve milletlerin saygı ve sevgisine mazhar olan Ulu Önderimiz Atatürk, mazlumlara da öncü ve önderlik etmiştir. O, insanlık tarihinin en kanlı savaşlarından Türk milletini yeniden aydınlığa kavuşturan bir büyük kahramandır. Unutulmamalıdır ki Atatürk, Türk olarak yaradılışını olağanüstülük olarak gören bir büyük Türk milliyetçisidir.?

GERÇEK BİR ÜLKÜ DEVİDİR ?Bağımsızlık yolunda ölümü hiçe sayan o büyük insan, gerçek bir ülkü devidir. Umudunu ve güvenini kaybeden bir milleti bir büyük badireden muasır medeniyetler seviyesine yükseltmeyi bilen Mustafa Kemal Atatürk, sakat zihniyetler ne derse desin, ne yaparsa yapsın sonsuza kadar unutulmayacak ve unutturulmayacaktır.

TÜRK VE DÜNYA TARİHİNİN ÖNEMLİ BİR LİDERİDİR

"Atatürk, hayatını Türk milletinin bağımsızlığına adamış ve bu uğurda büyük mücadeleler vererek, Cumhuriyetin ilanıyla sonuçlanan süreçte sergilemiş olduğu büyük devlet adamlığı ve milletimizin önüne düşerek yapmış olduğu liderlik ile Türk ve dünya tarihine kaydedilen önemli bir şahsiyettir. Atatürk´ün azim ve kararlığı, bizlere yüklemiş olduğu sorumluluklar ve gösterdiği hedefleri, ortaya koyduğu milli duruş ve planları, benimsemek ve gelecek kuşaklara aktarmak, Türk tarihinin bizlere yüklemiş olduğu en önemli vazifedir. Atatürk, mazlumların lideri ve önderiydi diyen MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Türkiye´nin en kutsal değerlerinin sahipsiz olmadığını belirterek ?Kutlu bir Türk milliyetçisi olan ve mücadelesiyle mazlumlara öncü ve önder olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü asla unutmayacağız, unutturmayacağız? dedi.

ŞÜKRANLA VE HÜRMETLE ANIYORUM

"Bu duygu ve düşüncelerle vefatının yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ve dava arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha şükranla, minnetle ve hürmetle anıyorum " dedi.

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız