Atalay soluğu Van´da aldı

Atalay soluğu Van´da aldı

AKP´LİLERDEN FARKIMIZI GÖSTERDİK

Atalay soluğu Van´da aldı

Sulakyurt seçim bürosunun açılışında konuşan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, 7 Haziran seçimlerinde Kırıkkalelilerin iki önemli şeyi başardığını söyleyerek, ?Bunlardan birisi ise açılımcı başı Beşir Atalay´ın soluğu Van´da almasıdır? dedi.  

İLÇE PAZARINI GEZDİLER

MHP´liler dün günü Sulakyurt´ta geçirdi. MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP adayları Seyit Ahmet Göçer, Diş Hekimi Tacettin Silsüpür ve Av. Abdullah Pekgöz, İl Başkan Yardımcısı Soner Gençer, Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Gençtürk ve partililerin katıldığı Sulakyurt gezisinin ilk durağında Belediye ziyareti vardı. MHP´li Belediye Başkanı İsmail Bildik´i ziyaret eden partililer ve adaylar daha sonra ilçe pazarını ve esnafları gezdiler. Daha sonra ilçe seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Cuma Namazını ilçede bulunan tarihi Şeyh Şamî Camiinde kılan MHP´liler namazın ardından ilçede gezilerini sürdürdüler.

AKP´LİLERDEN FARKIMIZI GÖSTERDİK

İlçe meydanında düzenlenen seçim bürosu açılışında ilk konuşmayı Sulakyurt Belediye Başkanı Bildik yaptı. Bildik, Sulakyurtlulardan 1 Kasım seçimleri için MHP´ye destek vermesini isteyerek, ?Çünkü MHP´nin iktidar olması ilçemiz için daha çok hizmet demek. 17 aylık sürede ilçeye neler kazandırdığımızı ve nasıl çalıştığımızı biliyorsunuz. Bundan sonra sizlere hizmet getirebilmek için, bakanlık kapılarında beklememek için, 1 değil en az 2 milletvekili ve MHP´nin iktidar olmasını sağlamalıyız. Kırıkkale´de 10 tane AKP´li, 1 tane MHP´li belediye var. Bizler göreve geldiğimizde yaptığımız çalışmalarla AKP´li belediyelerden farkımızı gösterdik. Oy verirken bu hususu düşünmenizi istiyorum? diye konuştu.

ÇİFTÇİYİ KALKINDIRACAĞIZ

Bildik´in ardından kürsüye çıkan İl Başkanı Baloğlu´nun hedefinde ise çözüm sürecinin mimarı ve yönlendiricisi Beşir Atalay ve AKP´li milletvekilleri vardı. Baloğlu sözlerine, ?2014 seçimlerinin ardından Sulakyurt´a her geldiğimizde değiştiğini, güzelleştiğini görüyoruz. Sizlerin adına belediye başkanımıza teşekkür ediyorum? diyerek başladı.  Baloğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Sulakyurt Belediyesi´nin ambleminde buğday var. Yani burası bir tarım ilçesi. MHP iktidarında çiftçiyi borçlandıran değil, kalkındıran sistemi oluşturacağız. Mazot 4,5 lira, gübrenin afaki rakamlarla çiftçiye satıldığı dönemde, buğdayın 650 liradan alınması çiftçinin geçimini sağlamadığı gibi onu daha büyük borcun altına iter. MHP genel merkezi ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bu konunun üzerine eğildi. Çiftçilerimize mazotu 1,75´ten, gübre, tohum ve ilaçların KDV ve ÖTV´leri kaldırılarak daha ucuza almaları imkânını sağlayacağız.?

KÖKSAL´A LAFINI YEDİRDİK

?7 Haziran seçimlerinde Kırıkkale olarak iki önemli şeyi başardık. Birincisi açılımın mimarı Beşir Atalay´a Van´da soluğu aldırdık. İkincisi ise Sulakyurt´a gelişinde ne mutlu Türküm diyene yazısını gören ve ?Terbiyesiz adamlar, buraya ne yapmışlar´ diyen eski Milletvekili Oğuz Kağan Köksal´a bu ifadesini yedirdik. Bu seçimlerde de vereceğiniz destekle en az iki milletvekili çıkarıp, diğerlerine de Van´da, Kars´ta ya da başka bir yerde soluğu aldıracağız.?

ASLA TEK BAŞINA İKTİDAR OLAMAYACAKLAR

Daha sonra kürsüye Milletvekili adayı Av. Abdullah Pekgöz geldi. Pekgöz şöyle konuştu: ?Kırıkkale´yi adım adım geziyoruz ve insanların sindirildiğini görüyoruz. AKP´liler, ?Bizi zaten seçiyorlar´ deyip sizlerin oyunu küçümsüyorlar. Beşir Atalay ve Ramazan Can Kırıkkale´ye geldiğinde önüne geçip, ?Sayın vekilim her geldiğinizde oy verdik, birinci parti yaptık, iktidar oldunuz. Bize vaat ettikleriniz nerede?´ diye sorsanız emin olun buraya hizmet yağar. Ben dün Gama´yı gezdim. İki bin kişinin çalıştığını, bunun yalnızca iki yüz personelinin Kırıkkaleli olduğunu öğrendim. Şimdi siz seçtiğiniz milletvekillerine eğer bunları sormazsanız, bizim gençlerimiz ne olacak demezseniz emin olun sırtımız yerden hiç kalkmayacak. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan arkadaşları tehdit ediyorlarmış. Lütfen korkmayın. Çünkü AKP tek başına iktidara gelemeyecek.?

ÇÖZÜM DEĞİL YIKIM SÜRECİ

MHP MDK Başkanı Av. Öztürk ise koalisyon şartlarından bahsederek bu şartların milletin istediği şartlar olduğunu söyledi. Av. Öztürk şöyle konuştu: ?Her gittiğimiz yerde yaratılan algı ile MHP´ye koalisyon kurulmadığı için kırgın olan vatandaşlarımızı görüyoruz. Genel Başkanımız Bahçeli, önceki dün televizyonda çok iyi bir şekilde anlattı. MHP´nin önemli dört şartı var. Esasında bu şartlar milletimizin istemiş olduğu şartlardır. Çözüm süresi adı verilen yıkım süreci, PKK açılımı tümüyle ortadan kalksın istiyoruz. Bütün kamuoyu araştırmalarımızda ortaya çıkan tablo milletimiz de bunun böyle olmasını istediği yönündedir. Ancak bugün hala AKP´liler PKK açılımını ortadan kaldırmayacağını ve bu şartı kabul etmeyeceğini söylüyor.?

HIRSIZLIKLARA İZİN Mİ VERSEYDİK?

?Dünyada gelişmiş ve gelişmemiş tüm toplumlar hırsızlığı ve yolsuzluğu reddeder. Biz Türkiye´de hırsızlık yapılmasın ve Türk gençlerinin geleceğini çalanlardan, 17-25 Aralık´ı Türkiye´nin başına bela edenlerden hesap sorulsun istedik. Bu hırsızlıkların hesabı sorulmasın mı? Onların götürdüğü katrilyonlarca para bu ülkenin halkına harcanabilirdi. Biz bunu da millet için istedik. AKP bunu kabul etmedi. Anayasanın 4 maddesine dokunmayın istedik. Bayrağımıza dokunmayın, dilimize dokunmayın istedik. Bunun kabul edilmeyecek neyi var? Bu şartta milletimizin istediği bir şarttır. Son şartımız da Cumhurbaşkanı tüm siyasi partilere aynı mesafede yaklaşsın istiyorduk. O sadece AKP´ye oy verenlerin cumhurbaşkanı gibi davranıyordu. Biz bunun olmamasını istedik. Bunlar milletin de şartlarıdır. Bu şartları yerine getiren HDP dışında her siyasi parti ile koalisyon kurarız. PKK´nın on şartını Dolmabahçe sarayında kabul edenler, milletimizin istediği dört şartı neden kabul etmedi??

KIRIKKALELİNİN OYUNU KÜÇÜMSÜYORLAR

Son olarak kürsüye gelen Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer ise şunları söyledi: ?7 Haziran´da sizlerin destek ve gayretleri ile MHP Kırıkkale´den bir milletvekili çıkardı. Cumhurbaşkanının isteği ile yeni bir seçime gidiyoruz. Bu seçime giderken Doğu ve Güneydoğu´da devlet otoritesi kaybedilmiş, yüzlerce şehit gelmiş ve ülkenin güvenliği sağlanamamıştır. Elbette milletin isteği ve faydası üzerine siyaset yapıyoruz. 13 yıldır milletvekilliği yapanlar Kırıkkalelinin oyunu küçümseyip, ?gitmesek de bizi seçiyorlar´ diyorlar. Seçilir seçilmez şehri terk edip Kırıkkale´yi sahipsiz bırakanlara şahit olduk. Seçilir seçilmez Kırıkkalelilerin bu üzüntülerini gidermek için meclis oda numaramızı ve telefon numaralarımızı yüz bin kişiye ulaştırdık. Her seferinde geldiler, vaat verdiler ve sizleri kandırdılar. Sulakyurt´a önceden geldiğimizde belediyenin varlığı bile belli olmuyordu. MHP´li belediye geldi ve Sulakyurt´a hizmet geldi.?

KIRIKKALE´Yİ SAHİPSİZLİKTEN KURTARACAĞIZ

?AKP iktidarı 13 yıldır bizleri ayrıştır. Alevi Sünni, Kürt Türk diyerek insanları ayırdılar. 13 yıl AKP´lileri gördünüz mü? 13 yıl tek başına iktidar olan partiden başbakan yardımcısı seçen Kırıkkale hizmet alamadı. Ancak Kırıkkaleli artık bunlara dur diyecek. Asla tek başına iktidar olamayacaktır. Allah izin verirse MHP Sulakyurt´tan daha güçlü çıkacak, Kırıkkale´den en az iki milletvekili çıkararak, Kırıkkale´yi sahipsizlikten kurtaracaktır.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız