Atalay kimleri kastetti, açıklasın

Atalay kimleri kastetti, açıklasın

CHP OLARAK KONUYU TAKİP EDECEĞİZ

Atalay kimleri kastetti, açıklasın

CHP Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık geçtiğimiz hafta İl Genel Meclis Başkanlığı seçimi sıralında eski İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay´ın bazı kişiler hakkında hakarete varan sözlerinde kimi kastettiğini açıklaması gerektiğini söyledi Kızık aksi halde bu kişileri kendilerinin ifşa edeceklerini bildirdi.

ATALAY KİM VEYA KİMLERİ KASTETTİ?

Geçtiğimiz hafta yapılan İl Genel Meclisi başkanlığı seçimi sırdaşında eski İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay´ın yaptığı konuşmada bazı kişiler hakkında ağır ifadeler kullanarak hakarete varan sözler sarf ettiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, şu günlerde kamuoyunda tartışılan koruları Cumhuriyet Halk Partisi olarak takip edeceklerini ve Atalay´ın kimleri kastettiğini bir an önce açıklaması gerektiğini bildirdi. Kızık aksi halde Atalay´ın sözünü ettiği kişileri kendilerinin kamuoyuna ifşa ereceklerini kaydetti.

CHP OLARAK KONUYU TAKİP EDECEĞİZ

Konuyla ilgili Kızık şöyle konuştu ?Seçimde eski başkan Şerafettin Atalay yaptığı konuşmada bazı ifadeler sarf etmiştir. Söylediği sözlerle kimleri  kast ettiğini açıklamasını bekliyoruz. .Bahsettiği kimler ise bir an önce kamuoyuna açıklamasını yoksa bu işin Cumhuriyet Halk Partili olarak peşini bırakmayacağımızı takip edeceğimizi buradan belirtiyoruz? dedi.

CHP HAKKINDA KONUŞAN MUHTAR

İlçe başkanı Yücel Kızık açıklamasında Ayrıca AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay´ın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nu eleştirmesine de tepki göstererek bir yeşil alanın düğün salonu olarak nasıl ve kimlere verildiğini AK Parti İl Başkanı Akçay´ın açıklaması gerektiğini söyledi. Kızık ayrıca AKP il başkanı muhtarlarla yaptığı toplantıda Çalılıöz Mahallesi muhtarının CHP hakkında söylediği sözlerden dolayı kınadığını bildirdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız