Atalay geri döndü

Atalay geri döndü

GENEL MERKEZDEN BAŞVURU YAPTI

Atalay geri döndü

Geçtiğimiz seçimlerde 3 dönem kuralına takılan Beşir Atalay 1 Kasım seçimleri için son gün aday adaylık başvurusu yaptı. AK Parti´de aday adaylık başvurusu yapanların sayısı 27´ye ulaştı.

GENEL MERKEZDEN BAŞVURU YAPTI

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, aday adaylık müracaat süresinin son gününde başvuru yapanların sayısının 27´ye ulaştığını söyledi. İl Başkanlığı tarafından basına dağıtılan listede ise 26 kişinin ismi yer aldı. 7 Haziran seçimlerinde 3 dönem kuralına takıldığı için başvuru yapamayan ve akabinde parti genel başkan yardımcılığına getirilen Beşir Atalay´ın adı da listede yer aldı. Atalay´ın genel merkezden başvuru yaptığı öğrenildi.

YİNE DENEYECEKLER

İl başkanlığı tarafından dağıtılan listede milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve 7 Haziran seçimlerinde 3´üncü sıradan aday olan Abdullah Öztürk´ün ismi var. 7 Haziran seçimleri için aday adaylık başvurusu yapan Ayhan Yılmaz, Murat Kaplan, Harun Güleç, Mehmet Demir, Ömer Faruk Ilıcan, Regaip Kurtoğlu, Nuh Dağdelen, Osman Acar, Erhan Erdal, Orhan Kılıç, Orhan Aytekin ve Esra Aksoy da 1 Kasım seçimleri için aday adaylık başvurusu yaptılar.

İŞTE AK PARTİ´NİN ADAY ADAYI LİSTESİ

Abdullah Öztürk, Ayhan Yılmaz, Bekir Akdeniz, Beşir Atalay, Erhan Erdal, Esra Aksoy, Gazi Eroğlu, Harun Güleç, İbrahim Dereli, Levent Solmaz, Mehmet Demir, Murat Yılmazer, Mustafa Murat Kaplan, Nuh Dağdelen, Oğuz Kağan Köksal, Orhan Aytekin, Orhan Kılıç, Osman Acar, Ömer Faruk Ilıcan, Ramazan Can, Recep Toyran, Regaip Kurtoğlu, Sinan Kalkan, Yurdagül Baltacı, Yunus Bozdemir, Fatih Kaplanhan.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız