Atalarımızın emaneti olan Cumhuriyete sahip çıkmalıyız

Atalarımızın emaneti olan Cumhuriyete sahip çıkmalıyız

CUMHURİYETİN KURULUŞUNUN 93´NCÜ YILDÖNÜMÜ SULAKYURT´TA COŞKUYLA KUTLANDI

CUMHURİYETİN KURULUŞUNUN 93´NCÜ YILDÖNÜMÜ SULAKYURT´TA COŞKUYLA KUTLANDI

Atalarımızın emaneti olan Cumhuriyete sahip çıkmalıyız

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sulakyurt´ta da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sulakyurt kaymakamı Fikret Dağ törende yaptığı konuşmada kazanılan zaferlerin azim ve inançla kazanıldığını söyledi.

EN GÜZEL ARMAĞAN

Halk Eğitim Merkezindeki program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programda konuşan Kaymakam Fikret Dağ, Cumhuriyet Bayramının Türk halkına hediye edilen en güzel armağanlardan biri olduğunu söyledi.

MİLLETİMİZİ SEVMELİYİZ

Tarihimizde yedi düvele karşı yapılan çeşitli zaferlerin ve mücadelelerin olduğunu hatırlatan Fikret Dağ, "Tarihimizde atalarımızın nasıl zaferler kazandığımızı ve bu zaferlerin inançla, imanla kazanıldığını görmemiz gerekir. Bize bırakılan bir emanet var ve bu cumhuriyete, emanete sahip çıkmamız gerekir. Hepimiz ülkemize sahip çıkmamız ve yükümlülüğümüzü yerine getirmemiz gerekir. Bu nedenle hepimizin hangi görev ve sorumluluğu varsa en iyisini yapmak, devlet ve milletimizi de sevmemiz gerekiyor" dedi.

ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram da, 15 Temmuz darbe girişiminde Türk halkının son derece anlamlı duruşu ve mücadelesiyle unutulmaz bir destan yazdığını bu sebeple aziz şehitlerimize çok şey borçlu olduğumuzu belirtti. Program, öğrencilerin oratoryo gösterileri, şiir ve diğer etkinliklerin ardından son buldu. Programa, Kaymakam Dağ´ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Turgut Baki ile ilçe protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ