At izi it izine karıştı

At izi it izine karıştı

Yeni bir yıla başlamamız münasebetiyle bir açıklama yapan Avukat Abdullah Pekgöz, 2015 yılının Türk Milletine esenlikler getirmesini temenni ederim ama ne yazık ki ülkemiz her geçen gün dipsiz bir karanlığa sürükleniyor. At izi it izine karıştı” dedi.

ASAYİŞ KALMADI

2014’ün son günlerinde yaşanılan olayların ülkenin belli bir bölümünde asayiş kalmadığının göstergesi olduğunu ifade eden Pekgöz, “Bu nasıl bir çözüm süreci ki karartma uygulandığı halde her taraf gündüz gibi aydınlık. At izi it izine karıştı. Ağzımızın tadıyla şöyle bir çözülemiyor, ayrışamıyor, parçalanamıyoruz!” şekilde bir de ironi yaptı.

SÖZDE PROVOKATÖRLERİ İYİ BİLİYORUZ

Yılın son günlerinde Cizre`de iki meydana gelen olaylara da değinen Pekgöz, “Emniyet güçleri kazılan hendeklerden dolayı olaylara 6 saat gecikmeyle müdahale edebilmiş. Senaryonun başrol oyuncusu iki taraf da olaylarda provokasyondan bahsediyorlar. Bu sözde provokatörler kim, bunu herkes çok iyi biliyor. Sizce de bu kadarı fazla değil mi? Yetmedi mi bizi aptal yerine koymaya çalışmanız. Yuttuğumuzu mu sanıyorsunuz?” diye tepki gösterdi.

PARALEL OLAN PKK

Pekgöz sözlerine şöyle devam etti: “Her şeyin müsebbibi Paralel diyorsunuz. Evet, doğru söylüyorsunuz. Ama paralelin teşhisinde yanıltıyor, hedef saptırıyorsunuz... Siz de biliyorsunuz ki paralel olan PKK. Ama yutmadık, yutmuyoruz, yutmayacağız. Devletimizi, milletimizi, vatan toprağını, bayrağımızı, birliğimizi, dirliğimizi koruyacağız. Hukuksuzluğa karşı çıkacağız. Hep hukuktan yana olacağız. Hukuk herkese lazım.”



MAHMUT
4.01.2015 12:30:22
vaayy bee ne biçim konuşmuş

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ