At bir dart, hediyeyi kap

At bir dart, hediyeyi kap

Makro AVM tarafından 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle düzenlenen dart çekilişi renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören çekilişte yüzlerde hediye anında kazananlarının oldu.

YÜZLERCE HEDİYE DAĞITILDI
Makro AVM?de düzenlenen ve 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yüzlerce hediyenin dağıtıldığı dart çekilişine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gencinden yaşlısına birçok vatandaşın katıldığı etkinlikte çiftler gönüllerince eğlenirken birbirinden güzel yüzlerce hediyeyi de attıkları dartlar karşılığında kazandılar. Elektrikli süpürgeden, uydu alıcısına kadar birçok büyük hediyenin bulunduğu çekilişe kazanan vatandaşlar bugüne özel düzenlenen etkinlik nedeniyle Makro AVM yönetimine teşekkür ettiler.
 
SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL
Konuya ilişkin açıklama yapan Makro AVM Müdürü Metin Korkmaz firma olarak sevgililer gününde düzenlenen bu etkinliğe katılımın geniş olmasından mutluluk duyduklarını belirterek yüzlerce hediyenin dağıtıldığı bugünün Makro AVM müşterilerine sevgililer günü hediyesi olduğuna değindi. Geniş katılım ile gerçekleşen etkinlikte kendisi de atış yapan Korkmaz böyle anlamlı bir günde bu tür bir etkinlikle çiftlerin eğlenceli dakikalar yaşamasını arzuladıklarını belirterek kazanılan hediyelerin ise anında teslim edildiğini söyledi.
 
MEMNUN KALDILAR
Etkinlikten memnun olduklarını belirten bazı vatandaşlar ise Kırıkkale?nin bu tür organizasyonlara ihtiyacının olduğunu belirterek bu konuda öncülük ettiklerini için Makro AVM Müdürü Metin Korkmaz?a ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiler. Giyim ve market bölümünde 100 lira ve üzeri alışveriş yapan, fastfood bölümünde ise 25 lira ve üzeri alışveriş yapan vatandaşların katıldığı etkinlik sonrası hediyelerini alan çiftler bu tür etkinliklerin devam etmesini dilediler.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ