AT ARABALI HIRSIZLIK ÇETESİ

AT ARABALI HIRSIZLIK ÇETESİ

Kırıkkale?de değişik mahallelerde girdikleri evlerden hırsızlık yaptıkları belirlenen baba ile birlikte iki oğlu yakalandı. Çıkarıldıkları mahkemece baba ve oğul tutuklanarak cezaevine gönderildi. Oğul A.Ö ise serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale?de değişik tarihlerde girdikleri evlerden 6 burma bilezik, 7 adet bayan kol saati, 7 adet erkek kol saati, 4 adet köstekli saat, 5 adet yüzük, 2 adet kolye ucu, 1 adet taşlı bilezik, 1 adet oto teybi ve çok sayıda kesici ve delici alet çaldıkları belirlenen baba A.O ile üvey oğulları İ.Ö ve A.Ö Yuva Mahallesindeki evlerine yapılan operasyonla gözaltına alındı.

 

Kendilerine ait at arabası ile mahallelerde gezerek nurda toplamak bahanesi ile evleri kontrol ettikten sonra boş olan evlerin balkon ya da penceresinden girerek hırsızlık yapan zanlıların evinde yapılan aramada çalıntı eşyalarla birlikte levye, burç, çekiç ve balyoza el kondu.

 

Evde ele geçirilen eşyalar Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince mağdurlara teslim edilirken, Adliyeye sevk edilen baba A.0 ile üvey oğlu İ.Ö tutuklandı. Yaşı küçük olan A.Ö tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama