Asya Organizasyon´dan bir ilk

Asya Organizasyon´dan bir ilk

KINA KIZ EKİBİ...

Asya Organizasyon´dan bir ilk

Kırıkkale´de ilklere damga vuran Asya Organizasyon, kına gecelerinde, düğünlerde görsel şovlarıyla mutluluğunuza mutluluk katıyor.

KINA KIZ EKİBİ 

Asya Organizasyonda güvencesinde Aşuk ve Maşuk ekibi, kına kız ekibi, geleneksel kostümler ve çalgılar, Türk halk oyunları gösteri ekipleri Zeybek ve roman kurslarıyla unutulmayacak düğün ve nişanlara imza atıyor. Pevrul ve Dilek Uygurtaş, eşlerinin bünyesinde kurulan Asya Organizasyon, düğünlerde ve nişanlarda kurduğu sahne, ışık sistemleri ve çadırlarla büyük ilgi topluyor. 

MUTLU OLUYORUZ

İlk defa kına kız ekibini Kırıkkale´de kendilerinin faaliyette geçirdiğini açıklayan Pevrul ve Dilek Uygurtaş, yapılan faaliyetlerle insanları Osmanlı dönemine götürdüklerini söylediler. İşletme sahipleri, ?Aşuk ve Maşuk ekibi, kına kız ekibi, geleneksel kostümler ve çalgılar, Türk Halk Oyunları Gösteri Ekipleri, Zeybek ve Roman Danslarıyla unutulmayacak düğün ve nişanlara imza atıyoruz. Düğün sahipleri büyük ilgi gösteriyor. Kırıkkale´ye hizmet ettiğimiz için mutluyuz? dediler.

RAHAT DÜĞÜN YAPIYORLAR

Açık havada yapılan düğünlerde istenilen ebat ve sayıda çadır kurduklarını açıklayan işletme sahipleri, ?Sahne sayesinde çalgıcılar rahat bir müzik ziyafeti veriyorlar. Çadırlar ise gelen misafirleri sıcaktan ve yağmurdan koruyor. Düğün sahibi ise rahat bir düğün yapmanın mutluluğunu yaşıyor? diye konuştular.

HABER-FOTO: KEMAL BAŞOL



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı