Aslında Kırıkkale Cağ Kebabına bayılıyormuş

Aslında Kırıkkale Cağ Kebabına bayılıyormuş

KIRIKKALE TARIM HAYVANCILIK VE TEKNOLOJİ FUARI BEKLENENİN ÜZERİNDE İLGİ GÖRDÜ. HEM FİRMALAR HEM VATANDAŞ MEMNUN KALDI

KIRIKKALE TARIM HAYVANCILIK VE TEKNOLOJİ FUARI BEKLENENİN ÜZERİNDE İLGİ GÖRDÜ. HEM FİRMALAR HEM VATANDAŞ MEMNUN KALDI

Aslında Kırıkkale Cağ Kebabına bayılıyormuş

Geçtiğimiz Perşembe günü açılan 1. Kırıkkale Tarım Fuarı dün sona erdi. Beklenmedik bir ilgi gören Fuarda Kırıkkaleliler en çok Cağ kebabı tüketti. Fuar girişindeki lokanta her gün dolup taştı. Bu arada yaklaşık 50 traktör, tarım aletleri ekipmanı, otomobil, gıda ürünleri ile özellikle peynir ve yüzlerce kilo kuruyemiş satıldı.

KIRIKKALE CAĞ KEBABINI SEVİYORMUŞ!

Kırıkkale´de Ticaret ve Sanayi Odasının 8 aylık uğraşı sonucu organize edilen ve Kırıkkale valiliği, Belediye ve diğer bazı sivil toplum kuruluşlarının desteği ile geçtiğimiz hafta açılan Kırıkkale Tarım Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı dün akşam itibarıyla sona erdi. Fuar ilk günden itibaren 4 gün süreyle doyup taştı. Özellikle traktör ve diğer tarım aletleri vatandaşların büyük ilgisini çekerken Kırıkkalelilerin meğerse tam bir Cağ Kebabı tüketicisi olduğu ortaya çıktı. Fuarın girişindeki lokanta 4 gün süreyle dolup taştı.

EN ÇOK TRAKTÖR SATIŞI OLDU

Fuarda en çok traktör satışı oldu. Yaklaşık 50 traktörün satıldığı belirtilirken diğer tarım aletleri ve tarın araç gereçleri de büyük ilgi gördü. Fuara bu alanda katılan firmalar Kırıkkale´deki ilgiden çok memnun kaldı. Öte yandan fuara katılan otomobil firmaları da beklemedikleri bir ilgiyle karşılaştı. Firmalar beklentilerinin üzerinde bir sayıda otomobil sattı.

GIDA ÜRÜNLERİ SATIŞI ADETA PATLADI

Fuarda en çok vatandaşlar gıda ürünlerine ilgi gösterdi. Tamamı organik olan kahvaltılık reyonu 3 gün boyunca doldu taştı. Yine fuarın giriş kısmındaki kahvaltılık reyonu ile kuruyemiş reyonu vatandaşlar tarafından adeta ablukaya alındı. Ramazanın da yaklaşıyor olmasından dolmayı vatandaşlar kilo kilo peynir, hoşaflık ürünler ile kuru yemiş ve diğer ürünlerden aldı.

ÜRÜNLERİNİ TANITMA İMKÂNI BULDU

Açıldığı günden itibaren siyasilerin, bürokratların ve diğer ilgililerin de hiç boş bırakmadığı fuarda diğer stant açan firmaların tamamı gerek perakende gerekse toptan satış yaparken önemli sipariş alanlar da oldu. Aynıca tanıtım amaçlı stant açan firmalar da ürünlerini yeterince tanıtma imkânı buldu. Dün akşam saatlerinde kapanan fuar beklenenin üzerinde bir ilgi gördü. Ticaret odası başkanı Ekrem Gök başta olmak üzere tüm yetkililer fuarı 4 gün boyunca hiç boş bırakmadı.

GÖK ?SENEYE DAHA KAPSAMLI OLACAK?

Kırıkkale´de bir ilk olan ve 4 gün boyunca yaklaşık 20 bin kişinin ziyaret ettiği Fuarla ilgili olarak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Kırıkkale´nin aslında yerleşim konumu bakımından bu tür fuarlara çok açık olduğunu ancak bu zamana kadar böyle bir işin düşünülmemiş olması Kırıkkale´nin bir eksikliği olarak görüldüğünü söyledi. Gök, aylarca süren bir uğraş sonunda fuarın burada açılmasını sağladıklarını belirterek ilk olan fuarın bir tecrübe olduğunu bundan sonraki yıllarda daha kapsamlı olacağını söyledi. Ekrem Gök Kırıkkale´nin kaybolan 10 yılını telafi etmek için tüm kurumların harekete geçmesi gerektiğini kaydetti.



Ahmet
30.05.2016 01:20:28
harbi bayılıyor fiyatını duyunca bizde bayıldık 15 tl ye ufacık kebap mı olur ayıp.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı