Asla durmak yok çalışmaya devam

Asla durmak yok  çalışmaya devam

Bahşılı belediye Başkanı Recep Zafer Tekin belediye hizmetlerini yürütürken ‘Bu borçlar bizim değil’ demek yerine eski dönemlerden kalan borçları bir bir kapatarak belediyeyi borçtan kurtarmaya çalışıyor.

. Tekin “Allah izin verirse borçlarımızı kapatıp hizmetlerimizi daha rahat yürüteceğiz” dedi

 

KLASİK BAŞKAN PROFİLİNİN AKSİNE

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin klasik belediye başkan profilinin dışında belediye hizmetlerini bizzat takip ederek yapılan işlerin mutlaka başında bulunuyor, tüm hizmetleri aksamadan yürütmeye çalışırken bir yandan da geçmiş dönemlerden kalan borçları bir bir kapatarak belediyeyi borçtan kurtarmaya çalışıyor. Tekin göreve seçildiği günden bu yana belediye ile ilgili çalışmaların bizzat başında bulunarak öncelikle yapılan işin uygun biçimde bitirilmesini sağlayarak yapılanların kalıcı olmasına dikkat ediyor.

 

BELEDİYENİN ÖZ İMKANLARINI KULLANIYOR

Belediye Başkanı Tekin ayrıca hizmetlerde imkanları dahilinde belediyenin öz kaynaklarını kullanıyor. İşçilik ve malzeme kanosunda belediyeye ait atölye ve malzemeleri kullanarak önemli bir tasarruf sağlıyor. Olmayan malzeme ve işçiliği de piyasadan temin ediyor Bu arada Ankara ile olan ilişkilerini de iyi kullanarak belediye araç gereç parkına çok sayıda araç ve iş makinası kazandıran Tekin ilçeye bağlı yakın köylere de hizmet götürüyor. Yaklaşık 32 aydan bu yana ilçedeki belediye ile ilgili tüm çalışmalarda bizzat emek harcayan Tekin personel maaşları konusunda da hiç taviz vermeksizin personelin maaşlarını aksatmamaya çalışıyor.

 

BELEDİYENİN TÜM BORÇLARINI KAPATACAĞIZ

Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin belediyeyi 43 milyon lira borçla devraldıklarını belirterek sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Göreve geldiğimiz yaklaşık 32 ay önce, 43 milyon borçla devraldığımız Belediye görevinde mali disiplin ve israfı önleyerek borçların bir kısmını ödedik. Çalışanlarımızın maaşlarını günü gününe ödediğimiz gibi, mali disiplinden taviz vermeden, 2019 yılı öncesine ait piyasa borcu, icra, ödenmemiş maaşlar ve iller Bankasındaki borçlardan 7.754.348. lire ödeme gerçekleştirdik. Biz iş yapıyoruz, asla durmak yok çalışmaya devam inşallah” şeklinde ifadelere yer verdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız