ASKON’dan Kırıkkale- Baltık Ülkeleri Köprüsü

ASKON’dan Kırıkkale- Baltık Ülkeleri Köprüsü

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesi, Baltık Ülkeleri ASKON temsilcisini Kırıkkale’de ağırladı.

ASKON’un Litvanya, Letonya ve Estonya ülkeleri temsilcisi işadamı Semih Coşkun, ASKON Kırıkkale Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Geyik’in ev sahipliğinde,  üyelere ait fabrikaları ziyaret ederek, üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

Kırıkkale ASKON üyelerinin Litvanya başta olmak üzere Estonya, Letonya ve diğer Baltık ülkelerine ihracat ve işbirliği konularının ağırlıklı olarak görüşüldüğü ziyaret programı kapsamında, Kırıkkale OSB’de faaliyet gösteren Bahadır Kimya Fabrikası, Yıldırım Mühendislik Asansör Fabrikası, ARS Savunma Sanayi Tesisi ile Keskin OSB’de bulunan Beyfix Yapı Kimyasalları Fabrikası üretimi hakkında bilgilendirme yapıldı. 

ASKON Baltık Ülkeleri Temsilcisi İşadamı Semih Coşkun, sorumlusu olduğu bölgede, Kırıkkale ASKON üyelerinin iş yapma ve ihracat potansiyelinin yüksek olduğunu, bu konuda özel bir çalışma yapmayı planladıklarını anlattı. Ticaret alanı bakımından Litvanya kapısının önemine işaret eden Semih Coşkun,  Letonya ve Estonya dışında İsveç, Norveç, Danimarka, Finlandiya, İzlanda, Almanya, Polonya’ya açılmanın mümkün olduğunu belirtti. 

ASKON Kırıkkale Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Geyik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ASKON Baltık Ülkeleri Temsilcimiz, Kıymetli İşadamı Semih Coşkun’u Kırıkkale ASKON olarak şehrimizde misafir ettik. Üyelerimizin fabrikalarına yaptığımız ziyaretlerde, Semih Çoşkun Başkanımız Litvanya, Letonya ve Estonya’da potansiyel pazar ve ticaret imkanlarını bizlerle paylaştı. Yönetim Kurulu Toplantımıza da katılarak, bilgi ve tecrübelerini bizlere aktardı. Heyecanımıza ortak oldu, kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız