ASKON’DA TEŞVİKLER ANLATILDI

ASKON’DA TEŞVİKLER ANLATILDI

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesi’nde, devleti destekleri, teşvikler ve hibeler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Kırıkkale Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin ile KOSGEB Kırıkkale Temsilcisi Köksal Özen’i misafir eden ASKON Kırıkkale, yatırım planlarına büyük katkı sağlayan teşvikler, hibe programları ve diğer desteklere dair kapsamlı bir sunuma ev sahipliği yaptı. 

Toplantı öncesi kısa bir değerlendirme yapan ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, küçük ve orta ölçekli işletmeler ve girişimcilerin rekabet güçlerini geliştirecek destekler ve hizmetlerin önemine işarete ederek, “işletmelerimizin ekonomik ve sosyal kalkınmadaki payını arttırmayı kendine görev edinmiş kurumların varlığını çok önemsiyoruz. Bilgilendirme toplantımızdan hepimiz fayda sağlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 

ASKON Kırıkkale üyesi işadamlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, farklı sektörlerde yapılacak yatırımlar için hibe oranları, vergilendirme, işletme kriterleri hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız