ASKON, Kırıkkale´de de kükreyecek

ASKON, Kırıkkale´de de kükreyecek

SAVUNMA SANAYİİ YATIRIMLARIYLA İŞADAMLARININ DİKKATİNİ KIRIKKALE´YE ÇEKECEKLER

ASKON, Kırıkkale´de de kükreyecek

Türkiye çapında gerçekleştirdikleri yatırımlarla kısa sürede adlarını duyuran işadamlarının bir araya gelmesiyle oluşturdukları Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), Kırıkkale Şubesinin açılışını gerçekleştiriyor. Açılış öncesi basın mensuplarıyla buluşan Dernek Başkanı Timuçin Bağbaşı ve yönetimi, amaçlarının ekonomiye katkı sağlamak olduğunun altını çizdi.

FAALİYETLERİNE RESMİ OLARAK BAŞLAYACAK

İthalat ve ihracat alanında yapılan çalışmaların gelişmesi ve ekonomiye yönelik yatırımların artması amacıyla çalışma gerçekleştiren ASKON´un Kırıkkale Şubesi, bugün gerçekleştirilecek olan törenle faaliyetlerine resmi olarak başlayacak. ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Timuçin Bağbaşı, başkan yardımcıları Resul Doluca, Ekmel Cönger, Genç ASKON Başkanı Furkan Özen, yönetim kurulu üyeleri Taki Kaplan, Bülent Yıldırım, Necmettin Özçelik ve Turgay Sarıaydın, açılış öncesi Beyaz Saray´da gerçekleştirilen bir kahvaltıyla gazetecilerle bir araya geldiler.

?AMACIMIZ ŞEHRİN EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAK?

Yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren başkan Bağbaşı, amaçlarının şehrin ekonomisine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Bağbaşı, ?Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Kırıkkale için büyük önem arz ediyor. ASKON olarak bizim amacımız da Silah İhtisas OSB´ye daha çok yatırımcı getirmektir. Savunma sanayi alanında yapılacak olan büyük yatırımların şehrimize gelmesini sağlayarak, ekonomik alanda büyük çalışmalar gerçekleştirmeyi düşünüyoruz,? dedi.

SAVUNMA SANAYİİ YATIRIMLARIYLA İŞADAMLARININ DİKKATİNİ KIRIKKALE´YE ÇEKECEKLER

Savunma sanayii yatırımlarıyla işadamlarının dikkatini Kırıkkale´ye çekeceklerini belirten Bağbaşı, ?Bizler Ahilik kültürüyle milletimiz, devletimiz ve yaşadığımız şehir için mücadele vereceğiz. Esnaf değil, sanayici olacağız. İnşallah ASKON Kırıkkale´ye çok şey katacak. Yapacağımız çalışmalarla önümüzdeki çeyrek yüzyılın ticaret incisi Kırıkkale olacak. Şehrimiz için artık hep beraber olma vakti, hep beraber elimizi taşın altına koymanın vaktidir. Kırıkkale´de şehirlerarası ticaret yapacak çok insanımız var. Bunların hepsini buluşturacağız,? şeklinde konuştu.

?KIRIKKALE´NİN ÖNÜ YATIRIMA AÇIK BİR İLDİR?

Bağbaşı, ?ASKON Kırıkkale Şubemizin açılışına bütün halkımız davetlidir. ASKON, 1998 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren, kamu yararı için çalışan, Türkiye ekonomisine ciddi katkılar sunan bir sivil toplum kuruludur. Bizler de Kırıkkale´de 30 arkadaş bir araya gelerek, derneğimizi açacağız inşallah. Kırıkkale´yi Türkiye´de bulunduğu bölgede hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Kırıkkale´nin önü yatırıma açık bir ildir? ifadelerine yer verdi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı