Askerlere Vali morali!

Askerlere Vali morali!

HAFTA SONUNDA KESKİN´E GİDEN VALİ HAKTANKAÇMAZ BURADA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

HAFTA SONUNDA KESKİN´E GİDEN VALİ HAKTANKAÇMAZ BURADA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Askerlere Vali morali!

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Keskin´de bir dizi ziyarette bulundu. Cezaevi ve Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Haktankaçmaz burada askerlerle sohbet etti. Askerlerle birlikte karavana yedi.

ASKERLERLE BİRLİKTE YEMEK YEDİ

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Keskin Cezaevinde görev yapan askerleri, Keskin Kaymakamı Muammer Köken´i ve Keskin Meslek Yüksekokulu´nda eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette Vali Haktankaçmaz´a, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ile İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu da eşlik etti. İlk olarak, Keskin Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığı´nı ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, burada görev yapan askerlerle birlikte öğle yemeği yedi.

ETRAFINDAKİ ASKERLERLE SOHBET ETTİ

Askerlerle bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz daha sonra Kaymakamlığı ziyaret etti. Kaymakamlığa gelişinde, İlçe Kaymakamı Muammer Köken ve daire müdürleri tarafından karşılanan Vali Haktankaçmaz, beraberindekilerle birlikte Kaymakamlık makamına geçti. Burada, Kaymakam Köken´e yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulunan ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Haktankaçmaz, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Müftülük Hizmet Binası ve Hafızlık Kur´an Kursu´nun yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksekokulu´nu da ziyaret eden Vali Haktankaçmaz´a, Okulun genel durumu ve öğrenim durumu hakkında bilgi sunan Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Yusuf Dinç, Yüksekokul bünyesindeki Elektrik, Muhasebe ve Vergi, Yönetim ve Organizasyon, Pazarlama ve Reklamcılık, Çocuk Gelişimi ve Tekstil Bölümlerinde; normal, ikinci ve uzaktan eğitim programlarında olmak üzere toplam 2020 öğrencinin öğrenim gördüğünü ifade etti.

KESKİN´İN TARİHİ YERLERİNİ GEZDİ

Son olarak Keskin İlçe Emniyet Müdürlüğü´nü ziyaret eden Vali Haktankaçmaz´a, İlçenin genel asayiş durumu hakkında İlçe Emniyet Müdür Vekili Yavuz Sinan Olmuş tarafından bilgi sunuldu. Keskin´in tarihi bir yapısı olduğunu belirten Vali Haktankaçmaz, birçok medeniyete ev sahipliği yapan Keskin´in; Türkiye´de tanınması için çalışmaların yapılması gerektiğini kaydetti. Keskin´in göç veren bir ilçe konumundan göç alan bir ilçe konumuna gelmesi gerektiğini belirten Haktankaçmaz, bu konuda herkesin üstüne düşen görevi yapması gerektiğini söyledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü