Asırlık kurum 177 yaşında

Asırlık kurum 177 yaşında

POSTA VEKARGO TAŞIMACILIĞININ YANINDA BANKACILIK HİZMETLERİ...

Asırlık kurum 177 yaşında

23 Ekim 1840 tarihinde posta hizmetlerini yürütmek üzere Posta Nezareti´nin kurulmasıyla temelleri atılan, yüzyıllar içinde gelişerek millî bir kuruluş yapısına ulaşan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ.) 177. yaşını kutluyor.

POSTA VE KARGO TAŞIMACILIĞI

PTT AŞ.´nin günümüzde küresel bir marka haline geldiğini ve büyük bir kurumsal dönüşümden geçtiğini belirten PTT AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanı Kenan Bozgeyik, ?PTT AŞ. posta ve kargo taşımacılığı başta olmak üzere bankacılık, sigortacılık, e-ticaret, lojistik gibi alanlarda başarılı faaliyetler göstererek bir holding yapısına ulaştı. 4 bin 500´ü geçen işyeri sayısı, 40 bini aşan insan kaynağı ile sürdürülebilir kârlı büyümeyi her yıl üstüne koyarak gerçekleştiren PTT´miz, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığı unvanı ile küresel posta sektörüne yön veriyor, sektörün gelişimine liderlik ediyor? dedi.

GELİŞTİRİLMESİNE DESTEK VERİYOR

PTT A.Ş.´nin e-ticaret alanında da global bir oyuncu haline geldiğini kaydeden Genel Müdür Bozgeyik, ?ePttAVM.com platformumuzu dünyaya açıyoruz. Yurt dışı işbirliklerimizle posta kuruluşlarının e-ticaret altyapılarının geliştirilmesine destek veriyor, onların mevcut teknik altyapıları ve ürün havuzlarıyla kolaylıkla entegre olabilecekleri bir e-ticaret platformu sunuyoruz. ePttAVM.com, KOBİ ve perakende tedarikçilerinin e-ihracat kapısı olma yolunda da ilerliyor? diye konuştu.

EN GENİŞ DAĞITIM AĞINA SAHİP

PTT AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanı Kenan Bozgeyik, kargo alanında PTT´nin Türkiye´nin en geniş dağıtım ağına sahip olduğunu ve bu sektörde Ar-Ge yatırımlarını artırarak vatandaşa daha kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını ifade etti. Günümüzde kargosunu teslim almak üzere bütün gün evde beklemek istemeyen bir müşteri profili olduğunu söyleyen Genel Müdür Bozgeyik, ?PTT A.Ş. olarak standart teslimata alternatifler geliştiriyoruz.?

HABER: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ