Asfaltsız yol kalmayacak

Asfaltsız yol kalmayacak

KARAKEÇİLİ´NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Asfaltsız yol kalmayacak

Karakeçili Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Şehit Volkan Pilavcı Caddesinde asfalt çalışmasına devam ediyor. Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, asfaltsız yol kalmaması için çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü söyledi.

İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Asfalt çalışması tamamlanan bölgeler trafiğe açılırken ilçenin çehresi bir anda modern bir hal alıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, sürekli olarak çalışmaları yerinde inceleyerek talimatlar veriyor. İlçenin daha güzel bir görünüme kavuşması amacı ile çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyleyen Başkan Özçelik, ?Yol genişletme çalışması ile ilçemize yakışır yollar yaptık. Şimdi ise asfalt atarak kullanılır hale getirmek arzusundayız? dedi.

GÜZEL GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

Çalışmalarını bizzat yerinde inceleyen Başkanı Özçelik, ?ilçedeki kapsamlı yol yapım çalışmalarını kendi imkânlarımız ile gerçekleştirdik. İlçemizdeki en önemli yol çalışmaları arasında birinci sırada yer alan sıcak asfalt yollar ulaşım konforunun yanında görünümü ve modern yapısıyla çehresine güzel bir görünüm sağlıyor. Yeni açılan bulvar yollarının çevresi asfaltın ardından orta refüj, aydınlatma ve kaldırımlarının tamamlanmasıyla bambaşka bir hale bürünüyor? dedi.

VATANDAŞ MEMNUN

Yol medeniyettir anlayışıyla en önemsediğimiz ve üzerinde hassasiyetle durduğumuz çalışmalar sonucunda halkımızın ulaşım konforunu en üst kademelere ulaştırma hedefiyle dur durak bilmeden yoğun emek sarf ettiklerini söyleyen Başkan Özçelik, ?Her yeni açılan ve yeni yapılan yol yeni yerleşim ve yeni yaşam alanı haline dönüşüyor. Artık ilçemiz yol çalışmaları ve yol konforu açısından belirli bir noktaya ulaştı? dedi. Karakeçili halkı yol genişletme ve asfaltlama çalışması ile ilgili olarak gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Haber Merkezi



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü