Asfaltsız köy yolu kalmayacak

Asfaltsız köy yolu kalmayacak

İL ÖZEL İDARESİ BALIŞEYH VE ÇEVRESİNDEKİ KÖYLERDE ÇALIŞIYOR

İL ÖZEL İDARESİ BALIŞEYH VE ÇEVRESİNDEKİ KÖYLERDE ÇALIŞIYOR

Asfaltsız köy yolu kalmayacak

Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş, ilçelerinde ki köylerin bir kısmının asfaltlandığını ve bu yaz sezonunda köy yollarının asfaltlanması için çalıştıklarını kaydetti.  Köylülerin rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmesinin önemli olduğunu belirten Altuntaş, ilçelerde ki projelerin ve çalışmaların sürdüğünü söyledi.

KÖYLERDE ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Balışeyh Hıdırşeyh ile Yenice arasındaki yol, 2017 KÖYDES Projesi kapsamında İl Özel İdaresince 1. Kat Asfalt yapıldı. Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş, asfalt yapılan yolda incemeler yaparak Şantiye Şefi Kenan Şengül´den yol hakkında bilgi aldı. Kaymakam Altuntaş,  incelemeleri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti ve vatandaşların isteklerini dinledi. Altuntaş, ilçelerinde ki köylerin bir kısmının asfaltlandığını ve bu yaz sezonunda köy yollarının asfaltlanması için çalıştıklarını kaydetti.

KÖYLÜLER RAHAT ETSİN

Köylülerin rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmesinin önemli olduğunu belirten Altuntaş, ilçelerde ki projelerin ve çalışmaların sürdüğünü söyledi. Altuntaş konuşmasının devamında, ?Yollarımızın istenildiği şekilde ve belirtilen standartlara göre yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine girdiğini gördük. Yollarımızın yapımında emeği geçenlere teşekkür eder, köylerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu çalışmalarımız KÖYDES kapsamında destekleniyor? dedi.

HABER: Ferman Aybars Gök



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü