Asfaltsız köy yolu kalmayacak

Asfaltsız köy yolu kalmayacak

KIRIKKALE VALİSİ HAKTANKAÇMAZ İL ÖZEL İDARESİNCE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMA SAHASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

KIRIKKALE VALİSİ HAKTANKAÇMAZ İL ÖZEL İDARESİNCE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMA SAHASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Asfaltsız köy yolu kalmayacak

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Bahşili İlçesi Çamlıca Köyünde devam eden asfalt yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

KAYMAKAM EŞLİK ETTİ

Vali Haktankaçmaz´a incelemelerinde; İlçe Kaymakamı Zikri Şahin İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Belediye Başkanı İbrahim Uyar ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın eşlik etti.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Çamlıca köyünde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Haktankaçmaz, sathi kaplama ile ilgili çalışmalara başlandığını ve sezon açılışının buradan yapıldığını ifade ederek, Çamlıca köy yolunun birinci kat ve ikinci kat olmak üzere 8 km asfalt yapılacağını söyledi.

115 KİLOMETRE ASFALT ATILACAK

Bu yıl planlamasına göre 115 km sıcak asfalt, 34 km´de 1. ve 2. kat sathi kaplama yapılacağını, yol çalışmaları haricinde içme suyu, kanalizasyon ve diğer konulardaki çalışmalarında devam edeceğini belirten Vali Haktankaçmaz,? Bundan sonra artık KÖYDES programı dâhilinde diğer ilçelerimizde, köylerimizde yolla ilgili çalışmalarımız devam edecek. İller Bankasından alınan bir kredi çerçevesinde sıcak asfalt çalışması da başlayacak. İnşallah güzel bir sezon geçiririz? dedi.

BAHŞILI´DA MESİRE ALANINI GEZDİ

Çamlıca Köyündeki asfalt çalışmalarını incelemesinin ardından, Bahşili İlçesinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından 205 dönüm tescilli orman arazisi üzerinde yürütülen (B) Tipi mesire yeri tescil işlemleri ile Bahşili Belediyesi park alanında da incelemelerde bulunan Vali Haktankaçmaz, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

KIRIKKALE VALİLİĞİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü