Asfalt çalışması hızlandı

Asfalt çalışması hızlandı

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler asfalt yama ve kaldırım kilit parke çalışmalarına büyük bir hızla başladı.

KAPLAMA ASFALT

Kırıkkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşların sık sık gündeme getirdiği ve taleb yoğunluğu olan bölgelerden başlanan çalışmalar ihtiyaç duyulan her bölgeye yayılarak devam edecek. Çarşamba pazarının kurulduğu bölgede asfalt yama çalışması tamamlandı. Şehir merkezinde Ovacık, Yenidoğan, Hüseyin Kahya mahallelerinde yama eksikliği hissedilen tüm caddelerde kaplama çalışmasının bitmesi nedeniyle yollarda ki çukurlar da ortadan kalktı.”

 

VATANDAŞ İSTEDİ BİZ YAPTIK

“Vatandaşlarımızı ve özellikle sürücüleri rahatlatan çalışmalar diğer bölgelere de genişleyecek. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Bağlarbaşı mahallesinde de kaldırım kilit parke çalışmalarına başladılar. Yağışın olmadığı günler de çalışan ekipler belli bir program dahilinde çalışmalarını yürütüyorlar.  Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’nın talimatı ile bahar aylarında yol, asfalt ve kaldırım çalışmaları bütün hızıyla devam edecek.” 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ