Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Kırıkkale Belediyesi, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatlarıyla ulaşım alanında kent merkezinde birçok noktada yoğun çalışmalar sürdürürken, aynı merkeze uzak mahallelerde de hizmet ve yatırımlarına devam ediyor.

Merkezden Uzak Noktalarda Sürüyor

Kırıkkale Belediyesi gerek şehir merkezinde gerekse merkeze uzak noktalarda da yol, kaldırım, parke ve asfalt çalışmalarına yönelik çalışmalarını artırarak devam ediyor. Gece gündüz çalışan ekipler bir çok mahallede ise stabilize yol düzenleme çalışmalarını sürdürürken program dahilinde de asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.

Aşağımahmutlar, Karşıyaka, Osmangazi

Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamada, Kırıkkale’nin her noktasında alt ve üstyapı çalışmalarının sürdürüldüğü belirtilerek “Kırıkkale Belediyesi olarak kentimizin kırsal bölgelerindeki mahallelerin yol sorunun bir bir çözerken bir yandan da kent merkezinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Yapılan asfalt yenileme çalışmalarıyla yollarımızda ulaşım konforunu artırıyoruz. Kentimizin dört bir yanında yol yapım çalışmalarımız hızla sürüyor. Planlanan çalışmalar kapsamına Aşağımahmutlar, Karşıyaka mahallerinde stabilize, Osmangazi Mahallesi Kuş Konağı bulvarında da asfalt serim çalışmaları sürmekte” denildi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız