Asfalt Sezonu Açıldı

Asfalt Sezonu Açıldı

TÜM CADDE VE SOKAKLAR ASFALTLANACAK

Asfalt Sezonu Açıldı

Kırıkkale Belediyesi asfalt sezonunu açtı. İlk etapta Çalılıöz Mahallesinde çalışmalara başlayan ekipler önceki gün Kırıkkale´nin en merkezi ve kalabalık caddelerinden birisi olan Ankara Caddesini tamamen asfaltlayarak hem sürücüleri, hem yayaları, hem de çevre esnaflarını rahatlattılar. Daha önce genişletme işlemi yapılan cadde aynı zamanda güzel bir görünüme kavuştu.

TÜM CADDE VE SOKAKLAR ASFALTLANACAK

Belediye kendi imkânlarıyla ürettiği malzeme kullanarak başlattığı çalışma kapsamında özellikle bozulan ve yıpranan tüm cadde ve sokakları sezon sonuna kadar tamir etmeyi hedefliyor. Bu arada yeni açılan ve asfalt yapılması gereken cadde ve sokaklarda asfaltlanacak. Asfalt sezonu boyunca çalışmaların kesintisiz süreceği bu sayede asfaltsız cadde ve sokak kalmayacağı bildirildi. 



Şevki YILDIZ
21.04.2016 14:20:21
Sayın Belediye Başkanım Kırıkkalenin Bütün Cadde ve Sokakları Asfalt yapılacak diyorsun. Bizler Karşıyaka Mahallesinde oturmaktayız Mahallenin Cadde ve Sokakları yarısı taş döşendi yarısı Toprak ve Çamurlu olarak devam ediyor Bizler Kırıkkalede yaşamıyormuyuz. Biraz insafa gelerek Mahallemize Kalan yerlerin Parke Taşlarının döşenmesi için gayret göstermenizi arz ederiz..21.04.2018

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü