ASENALAR KESKİN’İ ZİYARET ETTİ

ASENALAR KESKİN’İ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Kadın Kolları Başkanı Av.Melike Boran İsmailoğulları yönetimiyle birlikte Keskin ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

MHP Kırıkkale İl Kadın Kolları Başkanı Av. Melike Boran İsmailoğulları ve yönetim kurulu üyeleri Keskin ilçesinde ziyaretlerde bulundu. İlçe Merkezi Yenice Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulunarak pandemi kurallarına uygun olarak vatandaşlarla sohbetlerde bulunan Asenalar, vatandaşların taleplerini aldı. MHP'li kadınlar daha sonra Köprüköy'e geçerek burada da ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerle ilgili bilgiler veren İl Kakın Kolları Başkanı İsmailoğulları "MHP Kırıkkale İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak Keskin Yenice Mahallesini ziyaret ettik. Hemşehrilerimizle sorunlarını konuştuk. Her daim yanlarında olduğumuzu söyledik. MHP Köprüköy Temsilcimiz Erdal Demirhan beyi, Çeşnigir konyonu işletme müdürü Murat Saçak beyi ziyaret ettik. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk vatandaşlarımızın taleplerini aldık. Misafir perverlikleri için teşekkür ederiz" diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ