Artunç görevinden istifa etti

Artunç görevinden istifa etti

"KALBİM HEP MKE İLE OLACAK"

Artunç görevinden istifa etti

2012 yılında MKE Genel Müdürlüğü görevine getirilen Tümamiral İzzet Artunç, görevinden istifa etti. Emekliliğe ayrıldığını bildiren Artunç, ?Görevde bulunduğum bu süre içerisinde hep birlikte kurumun etkin, verimli, üretken, çağdaş ve modern yüzünü geliştirmek için çalıştık? dedi.

HİZMETLER SAĞLAMIŞTIR

MKE Genel Müdürü Tümamiral İzzet Artunç, görevinden istifa etti. Konu hakkında yazılı bir basın açıklaması yapan Artunç, ?19 Mart 2012 tarihinde başladığım MKE Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinden 29 Ocak 2016 tarihi itibariyle ayrılarak emekli oluyorum. Bilindiği üzere kurumumuz köklü bir geçmişe sahip olup, ülke sanayine, son yıllarda ise ağırlıklı olarak savunma sanayine büyük hizmetler sağlamıştır? diye konuştu.

DİNAMİK OLMASI İÇİN ÇALIŞTIK

Artunç, ?Bu da biz Makine Kimyalıların içten ve özverili çalışmalarıyla mümkün olmuştur. Bende bu çalışmalar içinde bana tevcih edilen görev nedeniyle severek ve büyük mutluluk duyarak 4 yıla yakın hizmet yaptım ve Makine Kimyalı olmanın gururunu yaşayabildim. Görevde bulunduğum bu süre içerisinde hep birlikte kurumun etkin, verimli, üretken, çağdaş ve modern yüzünü geliştirerek daha dinamik hale getirmeye çalıştık? şeklinde konuştu.

HEP KÂRLI KAPATTIK

Artunç, ?Önemli projelere imza atıp önemli projeler başlattık. İhracatımızı sürekli yukarılara taşıdık. Kurumumuzun yıllık faaliyetlerini hep karlı kapattık. Başarılı geçen bu sürede katkı sağlayan, yönetim kurulu üyelerimize, genel müdür yardımcılarımıza, daire başkanlarımıza, fabrika ve işletme müdürlerimize, birim müdürlerimize ve memur, sözleşmeli, işçi tüm personelimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.?dedi.

KALBİM HEP MKE İLE OLACAK

Artunç,?Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu olarak bugüne kadar sahip olduğumuz birlik, beraberlik ve çalışma azmimizin, hedeflerimizin gerçekleşmesi amacıyla bundan sonra da artarak devam edeceğine hiç şüphe duymuyorum. Sizlerden ayrılırken en iyi dileklerim, tüm kalbimle Makine Kimya ile olacaktır? ifadesine yer verdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü