Artık sertifikalı çiftçi oldular

Artık sertifikalı çiftçi oldular

EĞİTİMLİ KADIN ÇİFTÇİLER

Artık sertifikalı çiftçi oldular

Kırıkkale'de eğitim gören ve bu eğitimi tamamlayan 110 kadın çiftçiye sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Kadın Çiftçi Eğitimleri Sertifikası alan çiftçi kadınlar sağlanan imkânlardan yararlanacak.

ORTAKLAŞA DÜZENLENEN PROGRAM

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Ziraat Odaları Birliği Genel Merkezi arasında yapılan protokol gereği kadın çiftçilere yönelik eğitim programı sona erdi. Programla ilgili olarak sertifika teslim töreni yapıldı

PROTOKOL ÜYELERİ VE AİLELER KATILDI

Tarım İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törene Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Zühtü Bozdemir, Kırıkkale Ziraat Odası Başkanı Orhan Öztürk, İl Müdürleri ve Kadın Çiftçiler katıldı.

KIRBAŞ ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Programın açılışında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Zühtü Bozdemir birer konuşma yaparak kurumları açısından eğitimin faydalarını anlattı.

EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK ETTİ

Vali Ali Kolat ise çiftçi eğitimlerinin özellikle de kadın çiftçilerin eğitiminin çok önemli olduğunu tarlada, bahçede, ahırda birçok işin kadınlar tarafından yürütüldüğünü belirterek eğitimde görev alan eğitmenleri ve eğitime katılan kadın çiftçileri tebrik etti.

110 KADINA SERTİFİKA VERİLDİ

Konuşmalardan sonra Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay ve Kurum Müdürleri tarafından sertifikalar kadın çiftçilerimize teslim edildi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti