Artık yeter !!!

Artık yeter !!!

Eğitim-Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin Milli Eğitim camiasında haksızlığı uğrayan ve konuyu yargıya taşıyan üyelerinin yargı kararlarını kamuoyu ile paylaştı. Şahin haksızlıkların canlarına tak ettiğini belirterek Artık yeter. Sessiz kalmayacağız. Bundan s

 

POZİTİF YAKLAŞIYORUZ

Atatürk İlköğretim Okulu’nda müdür vekilliği yapan Yaşar Doğan’ın uğradığı haksızlık başta olmak üzere engelli milli eğitim çalışanları ve haksız sürgünler ile ilgili konuları yargıya taşıdıklarını ve kendilerini haklı çıkaran sonuçlar aldıklarını belirten Şahin milli eğitimin kendileri için işveren konumunda olduğunu ve barışçıl yöntemler ile sorunları çözme taraftarı olduklarını söyledi. Kendilerinin konulara pozitif yaklaşımlarına karşın milli eğitim camiasından aynı olumlu karşılamayı bir türlü göremediklerini belirten Şahin artık isyan ettiklerini söyledi.

 

MİLLİ EĞİTİME ÇAĞRI

Haksızlık ve yolsuzluk karşısında hiçbir zaman susmadıklarını belirten Şahin sendika olarak bu tutumlarından asla vazgeçmeyeceklerinin altını çizdi. Üyelerinin de haklarını sonuna kadar savunduklarını ve konu yargıya taşınsa dahi peşini bırakmadıklarını ifade eden Şahin engelli eğitim çalışanlarının sorunları ile de yakından ilgilendiklerini ifade ederek yargı kararlarının da kendilerini desteklediğini ifade etti. Şahin adalete intikal eden her konunun gereğinin yapılması konusunda milli eğitim yetkililerine de çağrıda bulundu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti