Artık hiç nöbet tutmuyoruz!

Artık hiç nöbet tutmuyoruz!

Türk Eğitim-Sen'in aldığı kararla nöbet tutmama eylemine katılan öğretmenlere, her ayın ilk haftasında nöbet görevi verilmeyip daha sonraki haftalar için birden fazla nöbet görevinin verildiği bilgisi üzerine Türk Eğitim Sen eylemi genişletti. 13 Şubat'ta

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ALINAN KARARLA HER AYIN İLK HAFTASI NÖBET TUTMAMA EYLEMİ BAŞLATAN TÜRK EĞİTİM-SEN, KARARI GENİŞLETTİ:

Artık hiç nöbet tutmuyoruz!

Türk Eğitim-Sen’in aldığı kararla nöbet tutmama eylemine katılan öğretmenlere, her ayın ilk haftasında nöbet görevi verilmeyip daha sonraki haftalar için birden fazla nöbet görevinin verildiği bilgisi üzerine Türk Eğitim Sen eylemi genişletti. 13 Şubat’ta alınan kararla 16 Şubat 2015 tarihinden itibaren 2014-2015 öğretim yılı sonuna kadar Türk eğitim Sen üyeleri süresiz “Nöbet Tutmama” eylem kararı aldı.

EYLEM GENİŞLETİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığınca öğretmenlere okullarda tuttukları nöbet görevi karşılığında hiçbir ödeme yapılmamasının öğretmenler açısından infiale sebebiyet vermiş olmasından dolayı, 2014-2015 öğretim yılı II. Döneminden itibaren MEB’e bağlı tüm okul ve kurumlarda her ayın ilk haftasında  “Nöbet Tutmama” eylem kararı alınmıştı. Alınan karar doğrultusunda nöbet tutmama eylemine katılımlar gerçekleştirildikten sonra bazı illerde okul müdürlüklerince eyleme katılmak isteyen Türk Eğitim-Sen üyelerine her ayın ilk haftasında nöbet görevi verilmeyip daha sonraki haftalar için birden fazla nöbet görevinin verildiği; yine bazı okul müdürlerince de eyleme katılmak isteyen öğretmenlerin nöbet günlerinin, öğretmenin dersinin olmadığı günlere verildiğinin tespit edilmesi üzerine Türk Eğitim-Sen tarafından eylemin kapsamı genişletildi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti