Artık dur deme zamanı geldi

Artık dur deme zamanı geldi

Siyaset ülkeyi yönetmenin tek yolu ve sorunların yegane çözüm aracıdır olduğunu belirten MHP Milletvekili Aday Adayı Şevket Özsoy, Bizde siyaseti sorunları ortadan çözmek ve güzel bir Türkiye güzel bir Kırıkkale için siyaset yapmaya çalışıyoruz. Bu sebepl

KIRIKKALE SAHİPSİZ

Özsoy, “Biz Kırıkkale`nin sahipsizliğini, park ve bahçe ihtiyacını, sosyal tesislerin olmayışını, kenar mahallelere gitmeyen dolmuşları, Sanayi mahallesinin yollarını, Karşıyaka mahallesinin çamurunu, çukurunu, Çoruhözü deresinin kokusunu, içilemeyen suyunu, otopark problemini, gençlerin işsizliğini, kepenk kapatan esnafını, azalan nüfusunu,  ehrin güzel bir parkının yok edilerek valilik binasının yapılmasını, MKEK`nin arazisi üzerine, şehrin merkezine yapılacak olan adliye binasını, MKEK`nin arazilerinin müteahhitlere peşkeş çekilmesini, MKE `nin elinden alınmak istenen silahın, 13 yıldır iktidarın Kırıkkale`ye hiç gölgesinin olmayışını, Konuşmak isterdik.”dedi.

AKP`DEN BAŞKASI DEĞİL

Yerel siyasetçiler olarak önce kapımızın önünü süpürmek için mücadele vermek isterdik. Yerel yada genel siyasetin ürünü olan bu sorunların sahibi AKP`den başkası değil. Lakin ülkemizde kanımıza dokunan gelişmeler yaşanıyor, Habur ve Oslo rezilliklerine, Türkiye`nin varlığı ve birliğinin İmralı canisine teslim edilmes Türk`e ait olan her şeye savaş açılmasına, Ülkenin fiilen bölünmesine, "İşgalci Türk Devleti" diyenlerle el ele gezilmesine, Ermeni iftiralarına onay verilmesine, İşsizliğe, yoksulluğa, Ayakkabı kutularında milyon dolarların istiflenmesine, yatak odalarında ki para sayma makinelerine, oğullara verilen sıfırlama talimatlarına, Sit alanlarında kurulan villa sitelere, Devlet sırtından oluşturulan gemi filolarına, Alo Fatihlere, Medyayı satın almak için kurulan para havuzlarına, Kuran-ı Kerimle alay edilmesine, 700 bin dolarlık saatlere, Okullarda idareci kıyımlarına, "Yolsuzluk hırsızlık değildir". Diyen AKP fetvacılarına, Kadrolaşmayı Ayetle savunan vekillere, Halife ilanına, Devlet Bey`in deyimi ile 17-25 Rumuzlulara, Artık dur deme zamanı geldi.”

 

KIRIKKALE DERDİ OLAN

Kırıkkale derdi olan Kırıkkale için bir şeyler yapacağını belirten Özsoy, konuşma şu şekilde devam etti: “Aksi takdirde kimi "Van" ile "Açılım" ile ilgilenirken, kimileride akrabalarını bürokratik kadrolara yerleştirmeyle uğraştı. 2007 yılında milletvekili adayı iken bir sloganım vardı. AKP`nin vekil adaylarını Kaletepe Mahallesinden bırak Zafer caddesini bulamazlar " demiştim. Haklıydım! çünkü belki 30 yıldır şehre selam vermiyorlardı. Zaten vekil seçilenleri Kırıkkale hiç tanımadığı gibi bir daha da şehre uğramadılar. Şimdi tekrar aday adayı olmuşlar ve " şehir sahipsiz kalmış" "hizmete devam etmeye geldik" diyorlar. AKP`nin Kırıkkale`ye hiçbir hizmeti olmadığını biliyor ve Artık hemşehrilerimiz buna inanmıyor. Ve gereği yapacaklardır. Ben Kırıkkale`nin varlık sebebi olan MKE mensubuyum. İşçi camiasının temsilcisiyim. Aynı zamanda yirmi yıllık eğitimciyim. Eğitimcilerin sorunlarını çok iyi biliyorum. Dershane kurucusuyum. Bu sebeple esnafın problemlerini de çok iyi biliyorum. Şehrimizin en önemli üç meslek dalını temsil ediyorum. Neden siyasetteyim? Sorusunun iki cevabı var. Birincisi ülkenin bugünkü halinde, bölünmenin eşiğine geldiğimiz bu günlerde torunlarımıza 2000`li yıllarda Kuva-i Milliyesi olan MHP içinde olduğumuzu söyleyebilmek. İkincisi ise bilgi ve birikimimizi MKE- Eğitimci kimliğimi Kırıkkale menfaatlerine kullanma arzusudur. Bu sebeple projelerle anılacak olan bir vekil olacağım. Bu duygu ve düşüncelerle, Sizlerin nezdinde bütün Kırıkkale`ye saygılarımı sunuyorum. Ne Mutlu Türk`ün Diyene.”



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı