ARTIK DAHA DİKKATLİ OLACAĞIZ

ARTIK DAHA DİKKATLİ OLACAĞIZ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup 22. hafta maçında MKE Kırıkkalespor pazar günü deplasmanda oynayacağı Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

MORALLERİ DÜŞÜRMEYECEKLER

Kırıkkalespor, Yalovaspor mağlubiyetinin ardından çalışmalarına başladı. 2 haftadır mağlup olan Kırıkalespor, her şeye rağmen moralleri düşürmemeye çalışıyor. Teknik Patron Harun Aydoslu, oyuncularla birebir görüştüğü ve bundan sonra daha dikkatli olunması yolunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

 

2 SAKATLIK VAR

Diğer yandan, MKE Kırıkkalespor`u evinde ağırlayacak olan Denizli Belediyespor da kendi çalışmalarına başladı. 21. hafta maçında deplasmanda Sancaktepespor`u mağlup ederek moral bulan Kırmızı-beyazlı ekipte futbolcuların oldukça hırslı ve istekli olduğu öğrenildi. Gümüşler Stadı`nda çalışmalarını yapan Denizli Belediyespor`da sakatlıkları süren Erhan ve Çağrı antrenmana katılmadı. Ligdeki sıralamaya göre Kırıkkalespor?un can derdinde olduğunu belirten Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Şermet, ?Erhan Kayar ve Çağrı Ortakaya`nın sakatlıkları henüz geçmedi. Zirve iddiamızı sürdürebilmek için kendi saha ve seyircimiz önündeki avantajımızı kullanıp kazanmak istiyoruz? dedi.

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ