Artık yas tutmak istemiyoruz

Artık yas tutmak istemiyoruz

BİZE DÜŞEN GÖREV VARSA HAZIRIZ

Artık yas tutmak istemiyoruz

Kısa adı TÜED olan Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin artan terör olaylarına dikkat çekerek ?Artık yas tutmak istemiyoruz. Üzerimize düşen görev neyse hazırız? dedi.

BİZE DÜŞEN GÖREV VARSA HAZIRIZ

Aytekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Birliğimizin ve beraberliğimizin bir kez daha tehdit edildiği sınandığı bir dönemden geçtiğimiz açıktır. Yüce milletimiz terörle ilk imtihanı elbette son günlerde yaşanan bu hain saldırılar değildir ve beklide son da olmayacaktır.?

BU SALDIRIYI LANETLİYORUZ

Kalleşçe girişimleri bu girişimleri tezgâhlayan odakları buna alet olanları ve insan bile diyemeyeceğimiz bu varlıklara alkış tutanları lanetliyoruz.? Bu hain saldırı başta olmak üzere kardeşliğimize birliğimize ve beraberliğimize yönelik olarak gerçekleştirilen bütün kalleşçe girişimleri bu girişimleri tezgâhlayan odakları buna alet olanları ve insan bile diyemeyeceğimiz bu varlıklara alkış tutanları lanetliyoruz. Yüce Allah bunların bin türlü belasını versin, diyoruz.?

YETKİLİLER BU OLAYI DERHAL ÇÖZMELİ

?Yetkililerimize de sesleniyoruz bu hain saldırıların sona erdirilmesi için yaşam tecrübeleri meslek tecrübeleri ve vatan savunma tecrübeleri olan Emeklilerimiz üzerlerine düşecek her türlü göreve hazırdır. Bilinmelidir ki bu vatanın imarı inşası ve savunmasında alın teri el emeği olan bizler ülkemizin her zaman olduğu gibi yine emrindeyiz ve ömrümüz yettiği sürece de bu görevin başında olacağız.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ