Artık sabrımızı sınamasınlar

Artık sabrımızı sınamasınlar

OPERASYONLAR ARTIRILARAK DEVAM ETMELİ

Artık sabrımızı sınamasınlar

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, Genel Başkan Taner Uran´ın olağanüstü toplantısına katıldı. Toplantıda, ?Kırmızıçizgileri olan, tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan anlayışımızdan asla vazgeçmeyeceğiz? mesajı verildi.

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

Genel Başkanı Taner Uran, Son zamanlarda artan terör saldırıları nedeni ile şube başkanlarını ve temsilcileri Genel Merkezde olağanüstü toplantıya çağırdı. Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve Başkan Yardımcısı Yusuf Baran´ın katıldığı toplantıda Genel Başkan Taner Uran şu önemli konuşmayı yaptı: ?Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü; dirlik ve düzenini bozmaya yönelik bu hain ve kalleşçe saldırıyı gerçekleştiren eli kanlı bebek katili bölücü terör örgütü ile onları içte ve dışta destekleyen diğer yandaşlarını şiddetle, nefretle ve esefle kınıyoruz.?

ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ

?Bizler şehit aileleri ve gazilerimiz kutsal bir camia olarak; Kırmızıçizgileri olan, tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan anlayışımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Bizler terörist başı, eli kanlı bebek katili olan İmralı canisine, şehit aileleri ve gaziler olduğu sürece, biz onun eli kanlı bebek katili olduğunu her zaman söyledik. Biz aynı zamanda terörist başının genel af çıkarılıp serbest kalmasına karşı olduğumuzu, bölücü terör örgütünün siyasi taleplerinin yerine getirilmesini kabul etmediğimizi yaptığımız bütün üst düzey görüşmelerde ve daha önceki basın açıklamalarımızda bu hassasiyetimizi ve kırmızıçizgilerimizi dile getirdik ve her zaman da söylemeye de devam edeceğiz.?

OPERASYONLAR ARTIRILARAK DEVAM ETMELİ

?Öncelikle bölücü terör örgütü pkk ile diğer çeşitli terör unsurlarına yapılan operasyonların hız kesmeden kararlılıkla ve en sert şekilde bir tane hain terörist kalmayıncaya kadar devam etmesini istiyoruz. Bölücü terör örgütünün bu hain saldırıları devam ettiği sürece ve her gün bir şehidimizin acısını yaşamadan diğer bir şehidimizin gelmesi bizleri derin acı ve üzüntüye boğuyor, acılarımızın tekrarlanmasına neden oluyor. Artık sabrımızı sınamasınlar, bizim camiamızda ne sabır kalmıştır ne de metanet. İnsanlıktan nasibini almamış, gözü dönmüş eli kanlı bebek katilleri caniler tarafından düzenlenen bu vahşice saldırılarda şehit olan Mehmetçiklerimize tekrar Allahtan rahmet, Şehitlerimizin değerli ailelerine, şahsım, yönetim kurulum, tüm şube başkanlarım adına sabır ve başsağlığı diliyorum.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ