Artık emeklilerin sıcak bir evi var

Artık emeklilerin sıcak bir evi var

EMEKLİLER ÜŞÜMEYECEK

Artık emeklilerin sıcak bir evi var

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın projeleri arasında yer alan Emekli evi hizmete girdi. Son derece kaliteli ve kullanışlı yapılan bina sayesinde emekliler rahat bir kış geçirecek.

SAYGILI´NIN İLK PROJELERİNDEN BİRİSİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın ilk projelerinden birisi olan emekli evi önceki gün hizmete açıldı. Yaklaşık 6 aylık bir çalışma sonucunda bir firmaya yaptırılan Hüseyin Kâhya Parkı içindeki iki katlı ev şark köşesi çay ocağı, okuma salonu ve kullanışlı oturma grupları ile emeklilerin rahat ereceği bir düzende tefriş edildi. Tam bir ev ortamında düşünülen evi önceki gün ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı buradaki emeklilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

KIRIKKALE´NİN MİMARİSİNDEN ESİNLENDİ

Kırıkkale´nin tarihi mimarisini yansıtan konak mimarisinde ve emeklilere hizmet amaçlı tasarlanan, Emekli evine Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye Başkan Yardımcıları Mutlu Erol Bakır ve Vedat Genç, bazı birim müdürleri ile ziyarette bulundu.  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emekli evinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Vatandaşlar, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya emekliler olarak yıllardır bu parkta özellikle kış aylarında çektikleri sıkıntıları dile getirdiler.

HAYIRLI OLSUN DİLEĞİNDE BULUNDU

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın böyle bir hizmetin kendilerine sunmasından dolayı memnun olduklarını belirten vatandaşlarımız teşekkürlerini sundu. Bir süre emeklilerimiz ile sohbet eden Mehmet Saygılı, ?Özellikle emeklilerimizin sık sık ziyaret etmiş olduğu Hüseyin Kâhya Parkımızın içerisine yapmış olduğumuz ?Emekli Evi´ hizmete girdi. Vatandaşlarımızın daha güzel bir ortamda vakitlerini geçirmelerini sağlayacak tarihi görüntülü evimizin Kırıkkale´mize hayırlı olmasını diliyorum.´ dedi.



ilhat
16.12.2015 21:24:26
HAYIRLI OLSUNDA MERKEZDE YEŞİL ALAN KALMADI. PARKIN İÇİNDE BİNANIN NE İŞİ VAR. YER Mİ BULAMADINIZ.

1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım