Artık bu güzel ülkeyi yönetemiyorsunuz!

Artık bu güzel ülkeyi yönetemiyorsunuz!

VATANDAŞLARIMIZIN CAN GÜVENLİĞİ HİÇE SAYILIYOR

Artık bu güzel ülkeyi yönetemiyorsunuz!

CHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Ahmet Önal İstanbul´daki terör saldırısı ile ilgili yeni yıla yeni umutlar yerine yine terör haberleriyle uyanıldığını belirterek alınması gereken tedbirler yerine ülkeyi yönetenlerin sadece terörü kınamakla yetindiğini söyledi.

YİNE TERÖR HABERLERİYLE SARSILDIK

Önal yaptığı açıklamada ?Yeni hayallerle ve umutlarla girdiğimiz 2017 sabahında yine terör saldırısı haberleri izleyerek uyandık. Bu ülkeyi yönettiğini zannedenler ekran karşısında yine sadece teröre lanet okuyarak kendi ihmallerini unutturmaya çalışıyorlar. Ülkemizin istihbarat kuruluşları ne işe yarıyorlar merak ediyoruz. Ülkemizin her yerinde patlamalar oluyor, onlarca yurttaşımız katlediliyor, güvenlik güçlerimiz şehit ediliyor, ancak tüm bunlara bir türlü önlem alınamıyor. İçişleri Bakanı sadece TV karşısında demeç veriyor, ancak bu tür saldırılar neden önlenemiyor, ihmali olanlar kimler, bunun hesabını sormuyor. Göreve geldiği tarihten beri ülkemizin güvenliğe kavuşması adına hiçbir şey yapamayanlar koltuklarında oturmaya devam ediyor. Bir tek devlet yetkilisi çıkıp da "son bir ayda 3 büyük saldırı ve patlama oldu, siyasi sorumluluk gereği istifa ediyorum´ demiyor. Yarın nerede ne tür patlama olacak diye vatandaşlarımız derin endişe yaşıyor. İstanbul Beşiktaş da ve Kayseri de yaşanan hain terör saldırıları henüz aydınlatılamamışken, bu kez de yeni yıl gecesi bir eğlence merkezinde bir terörist elinde silah vatandaşlarımızı tarıyor, 39 kişinin ölümüne sebep oluyor. Üstelik bu terörist elini kolunu sallayarak kayboluyor ve hala yakalanamıyor? dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN CAN GÜVENLİĞİ HİÇE SAYILIYOR

Önal açıklamasında şu ifadelere yer verdi ?Buradan İcra Makamında oturan ama Vatandaşlarımızın can güvenliğini dahi sağlayamayan yöneticilere sesleniyoruz. Artık bu güzel ülkeyi yönetemiyorsunuz. Siyasi sorumluluğunuzu yerine getirin ve derhal istifa edin. Bununla birlikte İstanbul da yaşanan ve yeni yıl sabahını tüm ülkemize zehir eden bu hain saldırıyı şu yönüyle de değerlendirmek gerekir. Burada bir eğlence merkezinde yapılan bu saldırı aslında vatandaşlarımızın yaşam tarzına yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırı yöntemi ile toplumumuzun bir kesimine mesaj mı verilmek istenilmektedir, bunu hep birlikte göreceğiz. Günler öncesinden yeni yıl kutlamanın günah olduğu ile ilgili yapılan yayınlar, sosyal medya üzerinden yürütülen kampanyaları da Hükümet Yetkilileri her açıdan değerlendirmek zorundadır. Yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşamak isteyen insanlara yapılan bu saldırıların her türlüsünü lanetliyoruz. Her ortamda bölünmeye, kutuplaştırılmaya çalışılan toplumumuz artık tüm saldırılara açık hale getirilmiştir. Bu saatten sonra yapılacak tek şey kutuplaştırdığınız toplumun her kesimine eşit mesafede durmak ve tüm vatandaşlarımızı kucaklamaktır. Ancak bu konuda hiçbir adım atmayan Hükümet Yetkililerinden böyle bir davranış beklemek de hayalden öte bir şey olmayacaktır. Gericiliğin ve yobazlığın pirim yaptığı bu dönemde tek kurtuluşumuz bu ülkenin kurucu değerlerine yeniden dönmek ve demokratik, laik, sosyal hukuk devletine sahip çıkmak ve onu yaşatmaktan geçmektedir.?

TERÖR VE BAŞKA ACILAR SON BULSUN

?Yaşanan acıların son bulması, ülkemiz insanının yeni terör saldırılarına maruz kalmamaları, toplumsal uzlaşı kültürünün yeniden sağlanması dileklerimizle, Son dönemlerde yaşana terör olaylarında yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımız ve güvenlik güçlerimize yüce Allah dan rahmet, kederli aileleri ve tüm ulusumuza başsağlığı dileriz.?



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı