Arkadaşını silahla vuran kişiyi bıçakla yaraladı!

Arkadaşını silahla vuran kişiyi bıçakla yaraladı!

İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN KAVGADA İKİ KİŞİ YARALANDI

İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN KAVGADA İKİ KİŞİ YARALANDI

Arkadaşını silahla vuran kişiyi bıçakla yaraladı!

Kırıkkale´nin Gürler Mahallesi Doğu Caddesinde ismi öğrenilemeyen bir kişi önceden husumeti olduğu bir kişiyi tabancayla vurdu. Yaralanan şahsın arkadaşı olan bir kişide arkadaşını vuran şahsı bıçakla yaraladı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Dün öğleden sonra Gürler Mahallesi Doğu Caddesinde bir kişi önceden husumeti olduğu söylenen kişiyle karşılaştı. Adalarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kişilerden birisi üzerinde bulundurduğu tabancayı çıkartarak karşısındaki şahsa ateş etti. Çevredekilerin haber vermesiyle birlikte olay yerine polis ve ambulans gönderildi. Yaralı hemen hastaneye sevk edildi.

ZARLIYI KISKIVARAK YAKALANDI

Mahalle sakinlerinin şaşkın bakışları arasında bir anda silahlı kavgaya dönüşen olaya polis hemen müdahale etti. Zanlı suç aletiyle birlikte yakalandı. Bu arada yaralaman şahsın arkadaşları olduğu öğrenilen birkaç kişi silahla arkadaşlarını yaralayan şansa saldırdı. Saldırı sırasında tabancayla hasmını yaralayan kişi bıçakla yaralandı. Polis saldırganları gözaltına alırken yaralılar Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Polis olay yerini şeritle kapatarak inceleme yaptı. Suç aleti bıçak ve tabancaya el kondu.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama