Arınç ve Gökçek hakkında neden soruşturma açılmıyor?

Arınç ve Gökçek hakkında neden soruşturma açılmıyor?

ARINÇ VE GÖKÇEK´İN BİRBİRLERİNİ FETÖ´CÜ OLMAKLA İTHAM ETTİKLERİNİ BELİRTEN ÖNAL, SAVCILARI GÖREVE DAVET ETTİ

ARINÇ VE GÖKÇEK´İN BİRBİRLERİNİ FETÖ´CÜ OLMAKLA İTHAM ETTİKLERİNİ BELİRTEN ÖNAL, SAVCILARI GÖREVE DAVET ETTİ

Arınç ve Gökçek hakkında neden soruşturma açılmıyor?

CHP İl Başkanı Ahmet Önal, 17-25 Aralık sürecinden beri sürekli birbirlerini suçlayan ve birbirlerini FETÖ´cü olmakla itham eden Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında, bunca karşılıklı iddiaya rağmen herhangi bir soruşturma başlatılmamasına tepki gösterdi.

BİRBİRLERİNİ SUÇLUYORLAR

Konuya ilişkin bir basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı Ahmet Önal, ?Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ekranlara çıkıyor ve yüksek tonla bağırıyor: ?Bülent Arınç resmen Fetöcüdür!´ Sonra ekranlara Bülent Arınç çıkıyor, Gökçek´i yalanlıyor ve: ?Asıl FETÖ´cü Gökçek´tir. Ankara´yı parsel parsel FETÖ´cülere verdi! Daha neler var biliyorum da susuyorum´ diyor. Şimdi bu ikisi hakkında soruşturma açan bir savcı var mı? Yok! Yakalama kararı var mı? Yok! Bildiklerinizi anlatın mahkemeye diyen var mı? Yok!? diyerek tepki gösterdi.

SUÇ İŞLEYENLER HAK ETTİKLERİ CEZAYI ALMALI

Suç işleyenlerin hak ettikleri cezayı alması ve herkesin adil yargı önünde hesap vermesi gerektiğini belirten Önal, ?Fakat ne ilginç ki, bir çırpıda binlerce kişi ihraç edilirken, birbirlerine -üstelik ulusal basında- bu suçlamaları yönetenlere neden dokunulmaz, merak ediyoruz? diye konuştu.

SONUNA KADAR HAK, HUKUK, ADALET DEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Önal açıklamasını şöyle tamamladı: ?AKP, kendi adaletini bize dayatırken, biz bütün Türkiye için, herkes için ADALET diyoruz. Hâlâ anlamadılar ya da anlamak işlerine gelmiyor, ama biz sonuna kadar HAK, HUKUK, ADALET demeye devam edeceğiz. Adaleti bulana kadar da kanundan hukuktan doğan haklarımızı kullanacağız. Türkiye´mizi karanlığa teslim etmeyeceğiz. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´nun başlattığı ADALET yürüyüşüne destek olacağız? şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız