Arçelik´ten yılın öğretmenine ödül

Arçelik´ten yılın öğretmenine ödül

GELENEKSEL HALE GELECEK

Arçelik´ten yılın öğretmenine ödül

Arçelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü´nde işini aşk ile yapan eğitimcileri unutmadı. Bu yıl ilk kez bayilerinin işbirliğiyle ´Yılın Emekli Öğretmen ´ini ödüllendirdi.

GELENEKSEL HALE GELECEK

Arçelik. Yıllarca eğitime gönül vermiş ve binlerce öğrenci yetiştirerek emekli olmuş öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü´nde unutmadı. Kırıkkale´deki Kurtoğlu Arçelik Bayii işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte ´Yılın Emekli Öğretmeni´ seçilen Mustafa Akan´a verdiği emeklerin çok küçük bir karşılığı olarak Arçelik 42" LED TV hediye edildi. Tüketiciler, öğretmenleri doldurdukları anketlerde, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirdi. Bayi tarafından düzenlenen ödül töreninde, anketler sonucunda belirlenen öğretmene ödül sertifikası da takdim edildi. Yeni nesillerin gelişmesinde çok önemli rol oynayan öğretmenlerin ödüllendirildiği etkinlik gelecek yıllarda da devam edecek.

ÖDÜL VERİLDİ

Düzenlenen programa Kırıkkale Valisi Ali Kolat Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyeti Müdürü Hasan Onar, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Kurtoğlu Arçelik Bayii Sahibi İhsan Kurtoğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.  Programda konuşma yapan Vali Kolat, Emekli olan Öğretmen Mustafa Akan´ı tebrik etti. Emeklilik hayatında başarılar diledi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve İhsan Kurtoğlu birer konuşma yaptı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü