Arçelik´ten yılın öğretmenine jest

Arçelik´ten yılın öğretmenine jest

YILIN ÖĞRETMENİNE HEDİYE VERİLECEK

Arçelik´ten yılın öğretmenine jest  

Beyaz eşyada dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de lider kuruluş Arçelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü´nde eğitimcileri unutmadı. Bu yıl ilk kez bayilerinin işbirliği ile Kırıkkale başta çeşitli illerde Yılın Emekli Öğretmenini ödüllendirecek.

HEDİYE VERİLECEK

Arçelik, yıllarca eğitime gönül vermiş ve binlerce öğrenci yetiştirerek emekli olmuş öğretmenleri, 24 Kasım´da mutlu etmeyi hedefliyor. Bayilerinin işbirliğiyle düzenlenecek olan ?Yılın Emekli Öğretmeni´ etkinliklerinde öğretmenlere, verdikleri emeklerin çok küçük bir karşılığı olarak Arçelik 42? LED TV hediye edilecek. Tüketiciler öğretmenleri dolduracakları anketlerde, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirecek.

ÖDÜL SERTİFİKASI

Bugün saat 14.00´te Zafer Caddesi Arçelik Kurtoğlu Bayii´nde düzenlenecek törende, anketler sonucunda belirlenen öğretmenlere ödül sertifikası takdim edilecek. Törenler 24 Kasım´da düzenlenecek. Yeni nesillerin gelişmesinde çok önemli rol oynayan öğretmenlerin ödüllendirildiği etkinlik gelecek yıllarda da devam edecek.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ