Arap Gazeteciler Trabzon ve Rize`ye gidiyor

Arap Gazeteciler Trabzon ve Rize`ye gidiyor

T.C. Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşeliği, Türk Hava Yolları (THY) ve Trabzon ve Rize Valiliği, BYEGM Trabzon İl Müdürlüğü İşbirliğiyle Suudi Arabistanlı Gazeteciler Trabzon ve Rize`ye gezi ve Arap Basınına tanıtım için geliyor.

BAĞLAR KUVVETLENİYOR 
Türkiye ve Suudi Arabistan`daki gazeteciler arasında bağları kuvvetlendirmek, gelecekte yeni işbirlikleri oluşturmak ve iki ülke arasındaki haber alma ağlarının doğru yollardan kurulmasına katkıda bulunmak, her iki ülkenin tarihi turistik ve doğal güzelliklerinin tanıtılmasına imkan sağlamak, ülkeler arası dostluğun, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın daha da ileri seviyelere ulaşmasını sağlamak ve THY dünya markası olarak yapmış olduğu çalışmaları ve imkanlarını yerinde görmek ve bu güzel izlenimlerini Suudi halkına aktarmak amacıyla;  İlkbahar Dönemi Ülkemizin medyada tanıtımı için 2-7 Mayıs 2013 tarihleri arasında Trabzon ve Rize`ye ziyarette bulunuyor.
GÜZEL BİR İLİŞKİ KURDUK 
Konu ile İlgili olarak Cidde Basın Ataşesi Bahattin Akyön, "Türkiye ile Suudi Arabistan Ülkeleri arasında güzel bir ilişki bulunmaktadır. İki ülke arasındaki bu ilişkinin artması için medya alanında da THY vasıtası ile tanışmaya, bilişmeye ve kaynaşmaya vesile olacak faaliyetler gerçekleştirmekteyiz.
Bu bağlamda, Türkiye?nin tanıtımına, Türk Hava Yollarının faaliyetlerinin ve yapılan hizmetlerin iç ve dış kamuoyuna etkin bir biçimde yansıtılması, bunların kamuoyu üzerindeki olumlu katkı sağlayacaktır. Cidde Basın Ataşeliğimizin başlatmış olduğu bu güzel çalışma ile ülkemizin güçlü ilişkileri olduğu Suudi Arabistan basını ile sağlıklı ve nitelikli ilişki kurabilmek ve Türkiye hakkında var olan olumlu imajı sürdürebilmek, İllerimizin tanıtımına katkıda bulunmayı amaçlamaktayız. Bir ve ikincisini Bursa`ya gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretin daha kapsamlısını Rize ve Trabzon için gerçekleştiriyoruz. Bize her konuda destek olan Suudi Arabistan makamlarına ve BYEGM Genel Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum" dedi.
ARTAN YOLCU TALEBİ 
Türk Hava Yolları Cidde Müdürü Osman Hacımahmutoğlu artan yolcu talebi nedeniyle, Cidde Şehrinde Ravda Caddesi üzerinde yeni satış ofislerinin faaliyete girdiğini, özenle dizayn edilmiş yeni ofislerinde yolculara daha kaliteli ve hızlı hizmet verileceğini ifade etmiş olup son yıllarda Suud halkının Türk Hava Yollarına olan rağbetinin kendileri için oldukça memnuniyet verici olduğunu, bu teveccüh nedeniyle değerli Suud halkına müteşekkir olduklarını ifade etti.. 
Ayrıca, Hacımahmutoğlu İllerimizin tanıtımına katkı sağlayacak olan medya mensuplarının Cidde Şubesini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dünya markası olan THY ile hizmet vermenin haklı gururunu yaşadıklarını ve bunu burada gördükleri yoğun ilgiyle de ispat ettiklerini söyledi.


laz uşağu
8.07.2013 13:55:35
hava değuşimi olir da çarpar adami karadenuz

1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet