Aracını sevgi yoluna park etmek isteyene kapak olsun

Aracını sevgi yoluna park etmek isteyene kapak olsun

"YAYAYA SAYGI GÖSTEREN YOK"

Aracını sevgi yoluna park etmek isteyene kapak olsun

Çevresi aydınlatılıp, ağaçlandırılan ve yaya yolu olarak tahsis edilen sevgi yolunun kendini bilmez araç sahiplerinin işgaline uğramasına engel olamayan belediye son çare olarak yol ortasına beton bariyer koymak zorunda kaldı. Bariyer yaya geçişini de kısmen engellese de laf dinlemez sürücüler için tam bir ibretlik abidesi gibi oldu.

YAYAYA SAYGI GÖSTEREN YOK

Geçmiş Belediye Döneminde çevresi hem ağaçlandırılıp, hem de aydınlatılarak yaya yolu olarak tahsis edilen ve günde binlerce kişinin gelip geçtiği Sevgi Yolu son zamanlarda kendini bilmez araç sahiplerinin işgaline uğradı. Sorumluluğu Belediyede olduğu için zabıta ekiplerince yapılan tüm uyarı ve ikazlara rağmen kendini bilmez araç sahiplerinin ısrarla araçlarını yaya yoluna park etmesi ve artan şikâyetler üzerine belediye önce ikaz levhaları ile sürücüleri uyarma yolunu seçti.

BETON BARİYERLİ ÖNLEM

Belediye önce yaya yolu girişine işaret levhaları yerleştirerek araç trafiğine kapalı olduğunu sürücülerin dikkatini çekmeye çalıştı. Sonuç alamayan belediye araçların yaya yoluna girmemesi için bu defada giriş çıkışa önleme babaları dikti. Bir süre sonrada bu babalar araç sahipleri tarafından kırılarak yaya yolu yine işgal edildi. Tüm önlemlerden bir sonuç alamayan belediye son çare olarak yolun girişini tamamen kapatan beton bariyer koydu. Yaya geçişini de kısmen engelleyen beton bariyer yolun görüntüsünü tamamen bozsa da sürücüleri ancak bu önlemle durdurmayı başardı.



ilhat
9.03.2016 21:15:02
birkaç tane küçük direk koymak çok mu zordu.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü