Araç ve yönetim kurulu Başkan Tuna´yı ziyaret etti

Araç ve yönetim kurulu Başkan Tuna´yı ziyaret etti

GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞEN ZİYARET

Araç ve yönetim kurulu Başkan Tuna´yı ziyaret etti

Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç ve yönetim kurulu üyeleri Sincan Belediyesi Başkanı Mustafa Tuna´yı makamında ziyaret ettiler.

GENİŞ KATILIMLA ZİYARET

Yaptıkları faaliyetler ile her takdir toplayan Kırıkkaleliler Vakfı geçtiğimiz gün Sincan Belediyesinden Başkanı Mustafa Tunay´ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.  Vakıf üyeleri ziyarette Tunay´a Kırıkkale´nin ?Gepetto?su Emirali Elitok´un Ahşap oymacılık sanatı ile yaptığı minyatür Kağnı hediye ettiler. Ziyarette Kırıkkaleliler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya, Kırıkkaleliler Platformu Dernek Başkanı Adem Yıldırımkaya ve Sincan Kırıkkaleliler Dernek Başkanı Abdullah Talu ile Sincan´da yaşayan Kırıkkaleliler katıldı. Kırıkkaleli Sivil Toplum Örgütleri olarak yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdiler.

SOHBET ETTİLER

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ilçeyi toplumun her kesimi ile birlikte yönettiklerinin altını çizdi. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ?Sincan´ımıza değer katan tüm hemşerilerimiz bizim için son derece kıymetlidir. İlçemiz onlarla bir bütündür.  Sincan´ımız genelinde tüm vatandaşlarımızın ne ihtiyacı, sıkıntısı olursa imkânlarımız çerçevesinde daima onların yanındayız, belediye olarak insanlarımıza ve şehrimize hizmet etmek bizim hem görevimiz hem de borcumuzdur. Kırıkkaleliler vakfı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum? dedi. Başkan Tuna ile sohbet eden Araç ve yönetim kurulu üyeleri fikir alışverişinde bulundular.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet