Apartmanda Korkutan Yangın

Apartmanda Korkutan Yangın

Kırıkkale'de bir apartmanın çatısında çıkan yangın korkulu anlar yaşattı.

ÇOCUKLARINI TEHLİKEYE ATTILAR

Yangın sırasında emniyet şeridini aşan anneler, hem kendilerini hem de yanlarında bulunan çocuklarıyla ölüme meydan okudular. Yangına aldırış etmeyen vatandaşlar, şerit ihlali yaptılar. Gürler Mahallesi Menderes Caddesindeki apartmanın çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgârın etkisiyle alevler kısa sürede çatıya tamamen yayıldı.

TAHLİYE EDİLDİLER

Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, tedbir amacıyla çevredeki binalarda bulunan vatandaşlar tahliye edildi. Bu arada mahallenin doğalgaz ve elektrikleri kesildi.  İtfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışmasıyla diğer binalara sıçramadan kontrol altına alınan yangın sonucu çatıda hasar meydana geldi.

İDDİAYA GÖRE YANAN KOVAYI KÂĞITLARIN ÜZERİNE KOYMUŞ

Ev sahibi Selim Yurdakul, kâğıt toplayan kiracısı Nuri B’ye, ateş püskürerek, “Kiracım, topladığı kâğıtları evin odasında biriktiriyor. Geçen sene Kırıkkale Belediyesi çalışanları evden 2 kamyon çöp çıkarttılar. Kiracımı bir türlü evden çıkartamıyorum. Öğrendiğime göre yangın, kiracımın sobadan çıkarttığı kovayı kâğıtların üzerine koymasıyla çıkmış. Ben şimdi ne yapacağım” dedi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama