Annelik mukaddes bir makamdır

Annelik mukaddes bir makamdır

AK PARTİ KIRIKKALE İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY´DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

AK PARTİ KIRIKKALE İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY´DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Annelik mukaddes bir makamdır

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, anneler günüyle ilgili olarak açıklama yaptı. Peygamber efendimizin annelerin cennetin ayakları altında olduğunu belirterek annelik makamına İslam dünyasının verdiği önemi en iyi şekilde ifade ettiğini belirten Akçay açıklamasında, ?Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum? dedi.

GELECEĞİN EN BÜYÜK GÜVENCESİ

Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınların, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlendiğini belirten AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüten, iyiye, doğruya, güzele yönlendirerek hayata hazırlayan annelerimiz, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır? dedi.

HAK ETTİKLERİ SAYGIDA KUSUR EDİLMEMELİ

İslam Dininin kadını ve erkeğiyle tüm insanlık ailesinin Allah´ın arzını mamur etme sorumluluğuyla hareket etmesi gerektiğini belirten Akçay, ?Medeniyetimiz anneyi ulvi ve mukaddes olarak değerlendirmektedir. Ebeveyne ihsanla davranmak ilahi bir vecibedir. Yaşamımızda bizi, belki de karşılıksız seven tek varlıklardır. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda, şefkatle bağrına basan annelerimize, hak ettikleri saygıyı göstermekte asla kusur etmemeliyiz. Bu vesileyle dünyayı ak sütünün ak iklimi ile aydınlatan analarımızın, her anlarının mutlu, her günlerinin kutlu olması dileğiyle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum? şeklinde konuştu.

PUSULA HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ