Anneler sadece bir gün değil her gün hatırlanmalı

Anneler sadece bir gün değil her gün hatırlanmalı

"CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDADIR"

Anneler sadece bir gün değil her gün hatırlanmalı

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Baloğlu, mesajında, "Anneler sadece bir gün değil her gün hatırlanmalı" dedi.

"CENNET ANNELERİN AYAĞI ALTINDADIR"

Baloğlu açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Mayıs ayının ikinci Pazar gününü idrak ettiğimiz anneler günüdür. Annelerimiz hakkı sınırsız olan, merhametli ve şefkatiyle kol kanat geren bütün olumsuzluklara rağmen mücadele ve metaneti elden bırakmayan güç kaynağımızdır. Bu yüzden olacak ki yüce dinimiz annelerimize öf bile dememeyi ve "cennet annelerin ayağı altındadır" emriyle vücut bulmuştur. Bütün sıkıntı, çile ve meşakkatlere rağmen sabrı ve duayı elden bırakmayan annelerimiz her zaman elleri öpülmeye duaları alınmaya layıktır.

ONLARDAN ÖĞRENECEĞİMİZ ÇOK ŞEY VAR

Bu evrensel günde, dünyada milyonlarca anne çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır. Kadına bahşedilip de erkeklerde olmayan en önemli meziyetlerin başında annelik gelmektedir. Bu anlamda annelerim ilk edebi öğretmenlerimiz olduğu unutulmamalıdır. Bizim onlardan öğreneceklerimiz bir hayat boyu güncelliğini koruduğundan, geleceğin sağlıklı nesillerinin yetişmesindeki payları asla göz ardı edilmeyecek kadar önemlidir. Gerçek ve karşılıksız sevgi ve merhamet örneği sergileyen annelerimizin bu özel gününü en ulvi duygularım ile kutluyorum. Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi açısından tüm değerli annelerimizin yılda bir gün değil, hayatımızın her alanına hatırlanmasının önemini hatırlatmak isterim"



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ