Anne oğulun acı sonu

Anne oğulun acı sonu

DERME ÇATMA BARAKADA YALNIZ YAŞAYAN İKİ KİŞİ SOBADAN ZEHİRLENEREK CAN VERDİLER

DERME ÇATMA BARAKADA YALNIZ YAŞAYAN İKİ KİŞİ SOBADAN ZEHİRLENEREK CAN VERDİLER

Anne oğulun acı sonu

Kırıkkale´nin Hasandede köyünde derme çatma bir evde yalnız yaşayan anne ile oğlu sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamanı yitirdi.

YAKINLARI MERAK EDİNCE!

Kırıkkale´nin Hasandede köyünde derme çatma bir evde yaşayan 80 yaşındaki anne Lütfiye ile oğlu 61 yaşındaki Bayram Doğan´dan haber alamayan çevredeki yakınları, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri içeriye girdiklerinde, anne ve oğlunu hareketsiz halde buldu. Bu arada olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi.

GAZDAN ZEHİRLENMİŞLER

Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tespit edilen anne-oğulun cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna gönderildi. Otopsi sonucu köye getirilen cenazeler Hasandede Mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

ACI OLAYDAN DRAM ÇIKTI

Dün yaşadıkları derme çatma baraka evde ısınmak için yaktıkları soba sönmeden yattıktan sonra bir daha uyanamayan anne oğulun ölümünün arkasından acı bir dram çıktı. Hasandede´de yaşayan anne oğulun yıllardır yokluk içinde yaşadıkları ve hiçbir sosyal güvenceleri olmadığı için çevredeki komşularının ve bazı yakınlarının yardımlarıyla yaşamaya çalıştıkları iddia edilirken yaşlı anne oğulun cenazesi köylülerin katılımıyla defnedildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama