Anne oğlun acı ölümü

Anne oğlun acı ölümü

MOBİLYA USTASI BİRLİKTE YAŞADIĞI ANNESİYLE CAN VERDİ

MOBİLYA USTASI BİRLİKTE YAŞADIĞI ANNESİYLE CAN VERDİ

Anne oğlun acı ölümü

Kömür sabası iki can daha aldı Sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlenen anne ile oğlu hayatını kaybetti. Bağlarbaşı Mahallesinden müstakil bir evde yalnız yaşayan anne-oğlun önceki gün gece zehirlendikleri belirlendi. Bir kaç ay önce Hasandede de aynı şekilde anne ile oğlu sobadan zehirlenerek can vermişti.

ANNE OĞUL BİRLİKTE YAŞIYORDU

Bağlarbaşı Mahallesi 843. Sokak´taki müstakil evlerinde annesi 84 yaşındaki Münevver Erdem ile yaşayan 51 yaşındaki İlhan Gürkan Erdem´den sabahtan itibaren haber alamayan iş arkadaşı Mustafa Tunçkaya ve çevredeki komşuları durumu polise bildirdi.

ÖNCEKİ GÜN GECE ÖLMÜŞLER

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, anne ve oğlunun hareketsiz bedenleriyle karşılaştı. Belediyeye ait itfaiye ekiplerinin havalandırma çalışmalarının ardından eve giren sağlık ekipleri, Münevver ve İlhan Gürkan Erdem´in sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlendiğini belirledi.  Anne ve oğlunun cesetleri otopsi için Yüksek İhtisas Hastanesi morguna gönderildi.

İŞ YERİNDEN YILLIK İZİNE AYRILMIŞ

Eşinden boşandığı ve 3 çocuğu olduğu öğrenilen İlhan Gürkan Erdem´in annesiyle birlikte yaşadığı belirtildi. Tahlisiz adamın çocukları eve gelerek sinir krizi geçirdi. Erdem´in iş arkadaşı Tunçkaya, kendisinin yıllık izinde olduğunu, sabah iş yerinden Erdem´in işe gelmediği ve telefonlarını açmadığı gerekçesiyle kendisini aradıklarını söyledi. Erdem´in 9 yıldır işini aksatmadığını belirten Tunçkaya, "Sabah eve geldim, kimseyi bulamadım. Sonra tekrar geldim ve komşuları, polisi çağırdım. Sonra kapıyı kırarak içeri girdik. Anne oğlun cansız bedeni ile karşılaştık" dedi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama