Anlamlı ziyaret

Anlamlı ziyaret

Gürler İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri Şehit aileleri ile bir araya geldi. Şehitliği de ziyaret eden minikler akıllarındaki soru işaretlerine dernek yönetimi aracılığı ile çözüm buldu.

 

SOHBET ETTİLER

Gürler İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Murat Ay ve Meral Önder ile İlköğretim 4. Sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine ziyaret düzenlendi. Dernekte sergilenmekte olan Şehit ve Gazi resimlerini inceleyen öğrenciler gaziler ve şehit yakınları ile sohbet etti.

 

DERNEK HAKKINDA BİLGİ ALDI

Dernek ziyareti sonrası Gürler İlköğretim Okulu öğrencileri, Dernek üyeleriyle beraber Şehitliği ziyaret ettiler. Ziyarette Şehitlik Cami Din görevlisi tarafından okunan Kur-an ve duaların ardından Şehitlikteki kabirleri ziyaret eden öğrenciler tarafından karanfil bırakıldı. Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Dernek ve Şehitlik hakkında öğrencilere bilgi verildi.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Gürler İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Murat Ay ve Meral Önder,“Yurt savunmasında canla başla mücadele ederek kendilerini feda eden Türk evlatlarına sonsuz saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz, Vatan Sevgisini Öğrencilerimize aşılamak ve bilinçlendirmek amacı ile düzenlediğimiz faaliyette bizlere verdiğiniz destekten dolayı Gürler İlköğretim Okulu olarak Dernek yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti